Witam mam problem szukalem juz w?tk?w na tym forum ale. Gdy chce wgra? linuxa 1.5.1 na MTA zeby dzia?a?o mi all an 1.5.1 serwer m isi? ofa gdy go chce odpalic nici zero reakcji. Mo?e kto? pomoc?
Po 1 Primo Troch? Gramatyki (chyba) by ci si? przyda?o. Po 2 primo nie da si? wgra? linuxa na MTA. po 3 Primo jesli ci chodzio o wgranie plikow serwerowych linux 1.5 na fpsmax.pl to tak: 1 stoppujesz serwer 2 pobierasz pliki z linux.mtasa.com 3 zmieniasz nazwe mta-server na mta 4 wrzucasz na ftp 5 odplaszal "wuala"
Krytykujesz go za gramatyke a sam u?ywasz tylko w pierwszym zdaniu pozdro.
Co do tematu Stop sv sciagasz Download dajesz na ftp i wlaczasz sv powinno dzialac
LordWladek, b??dy z konsoli ? Cokolwiek co mog?oby nas naprowadzi? na rozwi?zanie ? Hosting nie ma wbudowanej mo?liwo?ci instalacji serwer'a pod wersje linuxow? ?
Serwer na FPSMax jest bodaj?e postawiony w?a?nie na Linux. Wiem, sam u?ywa?em FPSMax przez jaki? czas. Da si? zaktualizowa?.
1. Zastopuj serwer.
2. Pobierz pliki serwerowe na 1.5.1
3. Wejd? w FTP (ja u?ywam filezilli, chyba najlepsze rozwi?zanie)
4. Wrzucasz zawarto?? do FTP
5. W??czasz serwer.
*6. Je?eli nie b?dzie dzia?a?o, mo?liwe, ?e b?dziesz musia? w mta-server bodaj?e zmieni? wersj? klienta. W razie problem?w, mo?esz si? skontaktowa? na PW.
PS. Na GTAO by?y minimalnie trzy takie w?tki ( w tym jeden m?j, ale csiii )
Zapomnia?e? o plikach konfiguracyjnych, a te z wersji 1.3 pewnie r??ni? si? troch? od 1.5.1.
Je te? nale?y podmieni?, ale wcze?niej odpowiednio skonfigurowa? min. sloty, porty i nazwa serwera.