Cze??, dzi? chcia?bym podzieli? si? informacj? na temat clan war?w a konkretnie DD. DD - Destruction Derby.Clan wary s? to 'wojny klan?w' kt?re w gamemodzie DD walcz? ze sob? i pr?buj? si? zabi? na wiele r??nych sposob?w. W tym trybie s? turnieje jak np. w cs:go. Najpopularniejsze tournamenty za wygrane oferuj? nawet nagrody pieni??ne/serwery mta i inne tego typu nagrody.
Dzi?kuje moim kolegom za pomoc w screenach
- Pogromca
- Strategy
Hazmudex, pami?tam stare dobre czasy jak si? gra?o na serwerach DD. Jeden z fajniejszych tryb?w w MTA ale co z tego ?e ju? taki tryb umiera.
nie pami?tam aby co? takiego kiedy? by?o
luki123luki123, Teraz clan Kekz NTL, 6s wiele zagranicznych clan?w organizuje tournamenty. Do tego stare mta polska robi?o turnieje. To by?y czasy a nie teraz to mta polska szkoda gada?.
Bardzo dobrze ?e zrobi?e? o tym temat . Ostatnio mi pokaza?e? ten tryb i nie ukrywam bardzo przyjemnie si? na nim gra. Jak najbardziej przydatna informacja
Podpis
Discord : ExtreM#7905
Wykonuję profesjonalne mapy/interiory/exteriory na zamówienie!
Szczerze to jest to dobry pomys? na odci?gni?cie si? od tych ju? nudnych serwer?w RPG i powiem, ?e sam lubi? od czasu do czasu pogra? sobie na takich derbach.
Pami?tam te lata 2013, gdzie sam tworzy?em serwer Only DD i gra?o 32/32 jeszcze wtedy PPS by? serwer DD/DM/Race, a gdy zauwa?yli, ?e u mnie s? t?umy, postanowili zrobi? te? only DD.
Bardzo mi?o wspominem te czasy, gdzie grali u mnie i nie tylko Polska spo?eczno?? graczy DD, gdzie biega?o si? tylko po serwerach i szuka?o si? CW, bo na PPS nigdy nikt nie chcia? klan?wek xD
Teraz modne s? serwery Race DM i one ju? powoli zostaj? zjadane przez inne tryby ale wiadomo, ?e zawsze b?d? gracze DD jak i DM lecz z DD ju? ma?o kto gra, a jak graj? to jaka? garstka na zagranicznych serwerach.
Przydatny temat, cho?by nawet, aby powspomina? sobie dobre czasy DD.