Trzeci spos?b jest bez sensu.... Odczyt kodu mo?e i b?dzie trudny ale nie nie mo?liwy, poza tym to tylko zakodujemy kod a wi?c osoba b?dzie mog?a naszego skryptu u?ywa? bez problemu tyle tylko, ?e nie b?dzie mog?a go edytowa?.
NankY., tylko tym kompletatorem si? odkoduje
Lepsze wed?ug mnie jest kodowanie Mechaniczne ( nie wiem czy dobrze pami?tam ), bo w takim przypadku jest praktycznie nie mo?liwe odkodowanie tego skryptu.
Ja polecam osobi?cie u?ywa? cache oraz kodowanie kodu bo jest najwi?ksza szansa na jego zablokowanie dost?pu do kodu.
Eject Programisto mylisz si? Plik z cache na false owszem nie zapisuje si? na dysku ale zapisuje si? w pami?ci ram. Dla prawdziwego profesjonalnego informatyka to nie problem taki plik wyodr?bni? z pami?ci ram.
Eject Programisto mylisz si? Plik z cache na false owszem nie zapisuje si? na dysku ale zapisuje si? w pami?ci ram. Dla prawdziwego profesjonalnego informatyka to nie problem taki plik wyodr?bni? z pami?ci ram.
MTA chyba blokuje takie pr?by. Nawet gdyby by?oby to mo?liwe, to raczej ma?o op?acalne.
Dobrze znawco,programisto ale niestey antycheat mta blokuje odtworzenie jego adresu w pamieci ram..
Jest to nie mozliwe do wykonania.