|
Wysłany: 2020-01-04, 00:59
|
|
szymsoon

Piwa: 1
|
|
|
|
Witam ostatnio przyszed? mi do g?owy pomys? stworzenia serwera innego ni? wszystkie , w du?ym skr?cie chcia?bym przenie?? rozgrywk? znan? z world of tanks na platform? MTA . Bior?c po uwag? moje umiej?tno?ci programowania jest to troch? porywanie si? z motyk? na s?o?ce . Chcia?bym stworzy? prosty GM kt?ry pozwoli? by na prowadzenie bitew na jaki? prostych mapach . Chc? tworzy? go ma?ym krokami i jednym z pierwszych jest destrukcja czo?g?w . Czy da?o by rad? stworzy? handling czy co? w tym rodzaju kt?ry sprawi? by ?e po np 5 strza?ach jednego czo?gu w drugi , ten drugi ulega? zniszczeniu ? prosi?bym o pomoc albo nakierowanie mnie na rozwi?zanie tego problemu .
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2020-01-04, 01:15
|
|
NotPaladyn

Nick w MP: NotPaladyn
Piwa: 3135
|
Vice Admin: Jeśli potrzebujesz pomocy w sprawach organizacyjnych lub technicznych - skontaktuj się ze mną.
|
|
By? ju? taki pomys?, u?ytkownik o nicku Gravgor pisa? skrypty na ten projekt, paczka zosta?a tu udost?pniona lecz link do pobrania wygas?.
Je?li chcesz to mo?esz spr?bowa? napisa? do niego czy posiada jeszcze t? paczke, lub napisa? w dziale Gie?dy og?oszenie o poszukiwaniu paczki za op?at? lub napisz tutaj https://gtao.pl/szukam-skryptu-modelu-mta-vt5443.htm a mo?e kto? b?dzie mia? i ci udost?pni
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2020-01-04, 02:08
|
|
szymsoon

Piwa: 1
|
|
|
|
dzi?ki za informacje , a tak z ciekawo?ci du?e by?o zainteresowanie serwerem ?
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2020-01-04, 02:18
|
|
NotPaladyn

Nick w MP: NotPaladyn
Piwa: 3135
|
Vice Admin: Jeśli potrzebujesz pomocy w sprawach organizacyjnych lub technicznych - skontaktuj się ze mną.
|
|
Z tego co wiem to serwer nie wystartowa?, a na serwerowym discordzie nie by?em wi?c niestety nie jestem w stanie Ci powiedzie?
|
|
|
|
|
|
| Tagi: pomysł :: serwer |
Anonymous

Na forum: 245 dni

|
Anonymous Koniecznie zajrzyj na:
|