Wysłany: 2020-04-09, 14:10
Krzywy
Wgra?em paczke, podpi??em baze danych, sprawdzi?em backdoory ale gdy chcia?em wko?cu da? sobie admina i posprawdza? co w tej paczce jest to nie ma tej zak?adki w bazie a ja nie zbyt potrafie j? znale??, jedynie znalaz?em takie co?. (Dodam ?e w tej bazie danych nawet nie ma graczy, nick id serial pieniadze i tak dalej)
Z g?ry dzi?kuje za pomoc.
Kod: function getAdmin(plr, level)
if level then
local result = exports["BW_db"]:dbGet("SELECT * from ogrpg_admins WHERE serial=? AND level=?", plr.serial, level)
if result and #result > 0 then return true else return false end
else
local result = exports["BW_db"]:dbGet("SELECT * from ogrpg_admins WHERE serial=?", plr.serial)
end
end
Wysłany: 2020-04-09, 18:20
_jvneczek
Nick w MP: _jvneczek
Piwa : 3949
"Krzywy" napisał/a :Wgra?em paczke, podpi??em baze danych, sprawdzi?em backdoory ale gdy chcia?em wko?cu da? sobie admina i posprawdza? co w tej paczce jest to nie ma tej zak?adki w bazie a ja nie zbyt potrafie j? znale??, jedynie znalaz?em takie co?. (Dodam ?e w tej bazie danych nawet nie ma graczy, nick id serial pieniadze i tak dalej)
Z g?ry dzi?kuje za pomoc.
Kod: function getAdmin(plr, level)
if level then
local result = exports["BW_db"]:dbGet("SELECT * from ogrpg_admins WHERE serial=? AND level=?", plr.serial, level)
else
local result = exports["BW_db"]:dbGet("SELECT * from ogrpg_admins WHERE serial=?", plr.serial)
end
end
Jak nie masz, to znaczy ?e masz brakuj?ce tabele, w ogrpg_admins mo?esz nada? sobie admina.
Wysłany: 2020-04-09, 20:39
Krzywy
tego sie domy?li?em ale takiego folderu ino nie ma a mi sie rozchodzi jak te tabele doda? bo b?d? przydatne
Tagi: ogrpg :: admins :: baza :: danych
Anonymous
Na forum: 245 dni
Anonymous Koniecznie zajrzyj na: