Witam, czy kto? m?g?by mi pom?c w napisaniu linijki/linijek, potrzebnych do stworzenie markera z teleportacj? wej?cia, wyj?cia na dach, z dachu KGP ?
Wej?cie (marker z teleportacj?) mia?o by by? w tej pozycji: 1543.52, 1616.66, 10.85
Oraz teleportowa?o by to nas do tych kord?w: -1578.27 703.49 48.93
Wyj?cie (marker z teleportacj?) z dachu mia?o by by? w tej pozycji: -1611.67 693.74 50.25
I teleportowa?o by to nas do tych kord?w: 1539.36 1617.08 10.85
Aha i doda? chcia?bym do tego jeszcze aby w tych markerach do teleportacji nad nimi lub w ?rodku markera widnia? napis 1: Wej?cie na Dach KGP 2: Wyj?cie z dachu KGP
! Koniecznie zapoznaj się z regulaminem forum.
Pamiętaj, aby zawsze go przestrzegać, nie mniej ważne są również regulaminy działów, w których się wypowiadasz!
Zamiast zakładać temat po kilka razy, bo jest usuwany przez Administrację, przejrzyj regulamin i napisz poprawnie temat!
Sprawy z administracją możesz załatwiać anonimowo w tym dziale.
Najważniejsze informacje od Administracji możesz przeczytać tutaj oraz tutaj.
To sprawd?, mo?e ?le skopiowa?e? koordynaty (w pierwszym po?cie pierw masz 1543, a nast?pnie -1539). Uzupe?nione wed?ug tego, co poda?e? na g?rze. Je?li stworzy?e? samodzielnie drugi teleport na podstawie mojego to r?wnie? go zaprezentuj tutaj.
Pamiętaj, aby zawsze go przestrzegać, nie mniej ważne są również regulaminy działów, w których się wypowiadasz!
Zamiast zakładać temat po kilka razy, bo jest usuwany przez Administrację, przejrzyj regulamin i napisz poprawnie temat!
pystories-interior-SAPDD/tp.lua:124: Bad argument @ 'addEventHandler' [Expected element at argument 2, got nil]
pystories-interior-SAPDD/tp.lua:139: Bad argument @ 'addEventHandler' [Expected element at argument 2, got nil]
Takie b??dy wyskakuj? w db3, ale chodzi mi o to, ?e nie ma nawet markerku do kt?rego m?g?bym wej?? i by mnie przeteleportowa?o, da?em to na sam d?? Interioru-SAPDD: