Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2017-07-02, 00:54

BH|LeFeS

DayZ is EPIC!

Na forum: 3508 dni
Nick w MP: LeFeS

Piwa: 7

Respekt: 26,3

Znalaz?em urywek w MtaSanAndreas.exe

Kod:

http://updatesa.multitheftauto.com/sa/trouble/?v=_VERSION_&id=_ID_&tr=_TROUBLE_ _ mta-version-ext _VERSION_ serial _ID_ _TROUBLE_ open - os-version real-os-version is-admin [ ( ) 1 a ] report.log %u: %s %s [%s] - %s

i Nie wiem czy co? tu zmienia?, bo prawdopodobnie jak co? zmienie, gra przestanie dzia?a?. Czekam na odpowied? od was.

[ Dodano: 2017-07-02, 00:56 ]
Kod:

***[--------------]***
Multi Theft Auto v1.5.4-release-11506 .%d .%03d
Copyright (C) 2003 - 2016 Multi Theft Auto * The time is %d:%02d:%02d mtasa:// connect: Syntax is 'connect <host> <port> [<nick> <pass>]' connect: Bad port number connect: Connecting to %s:%u... connect: could not connect to %s:%u! connect: Failed to unload current mod Bound all controls from GTA Saved configuration file ca None Crash averted stats:
%s crashme debug.txt * Your serial is: %s fakelag command no enabled fakelag <packet loss> <extra ping> <ping variance> [ <KBPS limit> ] Client send lag is now: %d%% packet loss and %d extra ping with %d extra ping variance and %d KBPS limit Batman smells ?•???????????<–?¬?p?p®P·?? ®@????0?list<T> too long CCommands::CCommands
Oraz Tam znalaz?em * Your Serial:

[ Dodano: 2017-07-02, 01:01 ]
Czemu chce zmieni? serial? - Chce se wko?cu w wakacj pogra? na pylife, ponad 2,5 lat nie gra?em na pylife a? mi si? ju? znudzi?o granie w MTa. :(

Dlatego pr?buje Zmieni? serial, a je?eli dostane perma globalnego to ***** xD

Najwy?ej zmienie p?yte g??wn? lub inne podzespo?y

Postaw piwo autorowi tego posta

Wysłany: 2017-07-02, 13:19

_Haze

Peace Yo!

Na forum: 4184 dni
Nick w MP: Haze

Piwa: 2628

Respekt: 1020
Respekt: 1020

Nie mo?na modyfikowa? plik?w mta od 1.3.2, wtedy zablokowali mo?liwo?? modyfikacji handling?w aut, to by?y ostatnie pliki kt?re mo?na by?o edytowa?. Je?li zmienisz co? w kodzie ?r?d?owym to mta po prostu si? nie odpali. Globalnego bana dostaje si? tylko za trainera/trolowanie na wiki/cheaty/galaretka.

Wysłany: 2017-07-28, 21:29

Maksasior

B)

Na forum: 3581 dni
Nick w MP: tomals0n

Piwa: 34

Respekt: 101
Respekt: 101

Jedyna opcja zmiany seriala . . . . . . . kupno nowego komputera. Inaczej global ban

Podpis
--Szatan:

Wysłany: 2017-07-29, 23:34

Pevo

Jabłko

Na forum: 3590 dni
Nick w MP: Pevo

Piwa: 1571

Respekt: 355,8
Respekt: 355,8Respekt: 355,8Respekt: 355,8Respekt: 355,8

Niestety to nie jest takie proste, pliku exe nie da sie edytowa? z tego co wiem, a jak si? da, to raczej mta Ci? zbanuje, wi?c nie warto marnowa? na to czasu :/

Podpis
Jabłko

Wysłany: 2017-12-30, 14:24

K4nciasty

Na forum: 3165 dni
Nick w MP: YouStee

Respekt: 50

Ja z w?asnego do?wiadczenia wiem,?e serial da si? zmieni? bez konieczno?ci kupowania nowego komputera itp. Spos?b na to? Ja zrobi?em tak,mia?em windowsa 7 zformatowalem ca?y dysk itd.. Wgra?em windowsa 8,patrze serial si? nie zmieni?.. Spr?bowa?em drugi raz z win8>win10...I pewnie pomy?licie "nie uda?o si? " Sam si? zdziwi?em,serial si? zmieni?,lecz ja pope?ni?em b??d. Poniewa? na 4life trzaby?o te? zmieni? adres IP. Serial cofn?? si? do starego,wtedy ju? pomy?la?em i zn?w format,ale teraz na win7... Znowu si? uda?o,?ci?gn??em VPN i serial si? zmieni? wszed?em na 4life i dzia?a?o na nowo stworzonym koncie. Jupi,wi?c jednak si? da. A jak chxesz gra? na pylife,to VPN nie b?dzie ci potrzebny,bodaj?e tam nie banuj? na IP,tylko serial i wystarczy zrobi? tak : Np. Win7<Win8(je?li nie zadzia?a)<Win10... Mi zadzia?a?o.
Sry,?e tak si? rozpisalem :)

Wysłany: 2017-12-30, 20:18

kamilryb1

LUA

Na forum: 4266 dni

Piwa: 319

Respekt: 7,3

Ostrzeżeń: 40%
BH|LeFeS, kup nowy dysk jakis malo-pojemnosciowy najlepiej

[ Dodano: 2017-12-30, 20:18 ]
i zainstaluj tam win i mta

Tagi: serial
Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » OGÓLNE » PROBLEMY TECHNICZNE » Rozwiązane Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi