Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2009-10-13, 17:48

GrossS

Na forum: 6079 dni

Respekt: 50

Witam, a zarazem przepraszam je?li pisz? w z?ym dziale...

Pytanie 1:
- Czy mog? wrzuci? serwer samp na serwer (hosting) netii?

Pytanie 2:
- Ile kosztuje serwer 24/7 na PIPNI.CZ?

Postaw piwo autorowi tego posta

Wysłany: 2009-10-14, 10:14

Zurrek

Na forum: 6447 dni
Nick w MP: Zurrek

Piwa: 1890

"GrossS" napisał/a:

Czy mog? wrzuci? serwer samp na serwer (hosting) netii?

Tzn? Gdzie dok?adniej bo Ci? nie zrozumia?em.
"GrossS" napisał/a:

Ile kosztuje serwer 24/7 na PIPNI.CZ?

Tego to nie wiem, ale nie lepiej Ci kupi? w jakiej? polskiej firmie?

Wysłany: 2009-10-22, 09:57

materix

Na forum: 6099 dni

Piwa: 526

Ostrzeżeń: 100%
Kod:

- Ile kosztuje serwer 24/7 na PIPNI.CZ?

Zdaje sie, ?e darmopwy ale po co Ci on jak b?dziesz mia? du?y ping. Jak chcesz co? lepszego to radze Ci wybra? www.isports.pl Ja tam p?ace po 30 z?oty na miesia ze serwer 60 slotowy i nie ma pingu. www.cziter.info je?li chcesz co? ta?szego co wiadome, ?e musisz sie liczy? z tym i? b?dzie on posiada? wi?kszy ping zawsze mo?esz wzi?? serwer na masz tam p?atno?? kodem do?adowuj?cym simplusa. No mam co? jeszcze ta?szego www.ziulko.pl i wydawa?oby sie i? jest z wy?szej p??ki gdy? ma panel Do w?aczania , wy??czania, resetowania serwera, ale tu te? nie licz na graczy gdy? du?o os?b lubi wy?miac, ?e masz na tanim hostingu itp. Wi?c wed?ug mnie najlepszym wyj?ciem jest isports, idziesz do pko podajesz wszystkie dane zamowienia p?acisz 2.50 za przelew. A wiadomo tobie na pocz?tek wystarczy 30 slotow dlatego i? niewiadomo czy zgarniesz graczy

Kod:

Czy mog? wrzuci? serwer samp na serwer (hosting) netii?

My?le, ?e powinniene? m?c a je?eli masz jakie? w?tpliwo?ci najlepiej jest sie zg?osi? do administratora hostinguj?cego serwery w, kt?rym wybierzesz napewno Ci odpowiedz? tylko trzeba te? mie? cierpliwo??, gdy? nie ka?dy na wszystko ma czas

Podpis
Sprzedaje: Konta H-RP, Plemiona i do różnych innych serwerów gier. NIE SPRZEDAJE KONT LS-RP GDYŻ TEN SERWER JEST MOIM ULUBIONYM

Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » GTA SAN ANDREAS » SA: MULTIPLAYER Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi