Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2016-12-25, 15:53

FuriaT

Na forum: 3586 dni
Nick w MP: FuriaT

Piwa: 146

Respekt: 50

Dobry, mam paczke i sql ale za nic nie wiem jak to podpi?? i jak to SQL ogarn??.Szukam kogo? kto mi pomo?e, najlepiej dzi? ko?o 18-19 ;v

Postaw piwo autorowi tego posta

Wysłany: 2016-12-25, 16:22

Dexnes_

Tiger

Na forum: 4401 dni
Nick w MP: Dexnes

Piwa: 1394

Respekt: 390
Respekt: 390Respekt: 390Respekt: 390Respekt: 390

Kurier jeszcze nie dostarczy? nam magicznej kuli do wr??enia, wi?c musisz nam odpowiedzie? na kilka pyta?. W czym masz problem , opisz sw?j problem , bo s?owa "nie wiem jak to ogarn??" za du?o nam nie m?wi?.

Wysłany: 2016-12-25, 16:36

FuriaT

Na forum: 3586 dni
Nick w MP: FuriaT

Piwa: 146

Respekt: 50

"BlackGamePL" napisał/a:

Kurier jeszcze nie dostarczy? nam magicznej kuli do wr??enia, wi?c musisz nam odpowiedzie? na kilka pyta?. W czym masz problem , opisz sw?j problem , bo s?owa "nie wiem jak to ogarn??" za du?o nam nie m?wi?.

No nie wiem jak to wyt?umaczy?.Najnormalniej w ?wiecie nie wiem jak to podpi?? pod serwer oraz co i jak w tym pliku SQL (jak doda? administracje itp)

Wysłany: 2016-12-25, 17:43

Dexnes_

Tiger

Na forum: 4401 dni
Nick w MP: Dexnes

Piwa: 1394

Respekt: 390
Respekt: 390Respekt: 390Respekt: 390Respekt: 390

FuriaT, Zapewne znalaz?e? na internecie Gamemode , kt?ry chcesz wgra? na sw?j serwer . Je?eli ten gamemode potrzebuje dost?pu do MySQL to odwied? dzia? "Poradniki" i poczytaj jak trzeba pod??czy? takowy gm , natomiast je?eli b?dziesz mia? problem z pod??czeniem jego to my postaramy ci si? pom?c.

Tagi: wgrywanie :: sql
Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » JĘZYKI PROGRAMOWANIA » LUA Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi