Witam. To Znowu ja. Prosz? o pomoc chce zrobi? skrypt kt?ry po jakim? tam czasie po wej?ciu na serwer wykonuje dan? mu funkcje. Wygl?da?o by to Tak: Gracz W chodzi na serwer i po ilu? sekundach po logowaniu daje mu np. Bronie. Bardzo mi zale?y na op??nieniu funkcji.
Timer odapli si? sam ale ?eby wszystko si? dzia?o po wej?ciu na serwer to addEventHandler("onPlayerJoin", getRootElement(), nazwafunkcji) a je?eli chodzi o taki ?e po logowaniu to addEventHandler("onPlayerLogin", getRootElement(), nazwafunkcji). Wszystko oczywi?cie po stronie serwera
[ Dodano: 2015-01-03, 13:15 ]
Evento czywi?cie daj w cudzys?owiu:) tylko co? mi nie zadzia?a?o.
zamiast player daj source, bo jakby? nieco poczyta? o timerach to nie posiadaj? ?adnych parametr?w w podpi?tych funkcjach. Swoj? drog? zamiast tutaj wrzuca? nam kod id? go najpierw przetestuj, a dopiero wracaj, bo by? mo?e kod oka?e si? prawid?owy i niepotrzebne b?dzie to i? kto? go sprawdzi .