Cze?? , mam ma?y problem a ty problemem jest to ,?e :
-nie umiem zrobi? respawnu dw?ch i wi?cej , pr?bowa?em jako? kombinowa? ale nie uda?o si? .
-Gdy robi?em resp to nie dzia?a? na starcie w sensie jak wesz?em na serwer , je?li mog? bardziej to opisa? to nigdzie mnie nie respi?o , i jedyny spos?b by si? zrespi? to u?y? F1> map , ale p??niej dzia?a?o normalnie .
-A i nie rozumiem , tego
chodzi , jak mam go poprawnie uzupe?ni? , szuka?em przyk?adu bo najlepiej wtedy rozumiem ale nie znalaz?em , na samym pocz?tku my?la?em ,?e
float x1 - to wsp??rz?dne X pierwszego respa . a float y1 - to wsp??rz?dne Y pierwszego te? respa . Po uzupe?nieniu , mia?em czarny ekran . Wiem ,?e wielki gamo? ze mnie , ale mam nadzieje ,?e wy u?ytkownicy gtao.pl pomo?ecie mi .
luki123luki123, Mi nie zadzia?a?o , ale przetestuj , dla pewno?ci je?li tobie zadzia?a to widocznie , tylko u mnie wyst?puje ten problem . Jak sprawdza?em , to raczej wszystko wygl?da?o w porz?dku .
Podpis
Cześć w MTA jestem jako Rodzaje.
Wszystko jest po staremu nie zamierzam stawiać RPG.