Witam, zrobi?em sobie p?tl? lecz ona w og?le nie dzia?a tzn chcia?bym aby pokazywa?o graczy kt?rzy maj? element "gracz_frakcja" == 2 lecz to nie dzia?a, jak usun? to sprawdzanie numeru pokazuje graczy wszystkich ale przecie? chce aby sprawdza?o graczy kt?rzy maj? getElementData(...., "gracz_frakcja") ...
nie musz? pokazywa? bo wiem co nadaje sam sprawdza?em bo przecie? jak by mi zapisywa?o graczy jak zapisuje graczy po id, wi?c nie ma opcji ?e to nie dzia?a, usuwaj?c getElementData(v, "gracz_frakcja") == 2 then , wtedy pokazuje wszystkich graczy z id i z nazw?, lecz nie wiem co jest nie tak ?e frakcji nie pokazuje ale przecie? frakcje mam 2 tylko jak dodaje przedrostek odwo?uj?cy do funkcji: v(p?tli) wi?c nie wiem co jest ?le, te? ci dawa?em m?j kod na pw kt?ry zapisuje i wczytuje graczy dzia?a on, bo go naprawi?em, lecz pojawi? si? drugi problem bo niby nie dostaje setElementData(source, "gracz_level") na m?j level, ustawi?em aby w czacie by?o wida? level i go wida? mam 3 ale komenda dla admina nie dzia?a, musze doda? komend? /xxxx aby doda? sobie uprawnienia ale przecie? to ju? mi dodaje level wi?c nie wiem w czym problem je?eli pisz? na czacie:
LVL: 3 Split napisa?/a: .......
ale w panelu admina reakcji brak.
kawa?ek kodu daje na dole.
Dobra, posiadam wczytywanie levelu u gracza, my?la?em ?e nie dzia?a?o lecz sprawdzi?em to dodaj?c do czatu ?e jak kto? pisze pokazuje jego lvl np:
LVL: 3 Split napisa?/a: ...........
Okej, lecz jak u?ywam komendy /komisariatsf to mnie nie teleportuje i tak samo z innymi komendami admina, ale przecie? mam ustawione gracz_level na 3....
wi?c zrobi?em sobie dodatkow? komend? kt?ra zmienia mi gracz_level na 3 okej, wtedy dzia?a ale co jest nie tak ?e musz? wpisa? dodatkow? komend? kt?ra mi nadaje gracz_level a ten numer na kt?ry wchodz? na serwer nie dzia?a, ale przecie? na czacie pisze mi 3....
Nie umiesz stary t?umaczy?, mas?o ma?lane z mas?em. Ale przeczyta?em 5 razy i chyba zrozumia?em - posiadasz poziomy admina i dla poziomu 3 chcesz da? komend? tepania?
tak w?a?nie, ale przecie? poziomy mam ale komenda nie dzia?a, dopiero jak jeszcze raz u?yje setElementData wtedy dzia?a.
[ Dodano: 2014-11-03, 22:44 ]
Dzi?kuje wam wszystkim za pomoc, dudeks w?a?nie nie mia?em przy spawnie na wczytywanie danych getElementData(source, "gracz_level", level) a zmieni?em na getElementData(source, "gracz_level", tonumber(level)) i ju? dzia?a
dzi?kuje ci za pomoc, a shuffle te? za ch?? pomocy.