Witam, mam problem, mianowicie nie zapisuj? mi si? statystyki pi?ni?dzy oraz statusu zdanego prawka mimo ?e je zda?em. Testowa?em na dw?ch bazach danych, na jednej dzia?a? zapis a na drugiej nie. Da si? to jako? odbugowa??
Nazwy kolumn s? w porz?dku w debugscript 3 te? wszystko jest dobrze.
Baza mo?e by? w jaki? spos?b zbugowana czy zepsuta? bo jak dam inn? to wszystko dzia?a, a nie chc? sobie dodatkowej roboty robi?, bo du?o ju? na tamtej zrobi?em
Musisz znale?? r??nice mi?dzy tymi bazami w danych kolumnach.
Mo?e to by? typ warto?ci kolumny (INT), wtedy musisz odpowiednio zmodyfikowa? t? niedzia?aj?ca baz?.
Mo?e to by? tak?e problem z kodem - export do bazy danych nie zosta? wykonany, lecz w przypadkach paczek typu: It's Your World, Play Your Stories oraz przer?bek tych paczek nie powinno by? takich problem?w - wtedy najprawdopodobniej u?y?e? niepoprawnej bazy danych.
Mo?e te? by? taka opcja, ?e u?y?e? niepoprawnej bazy danych do paczki.
Sprawd? czy baza danych jest wgrana taka, jaka jest potrzebna i popatrz po skryptach w kt?rych ci nie zapisuje czy to jest wina bazy danych czy skryptu.