Witam , mam pewien problem i? na swoim serwerze posiadam du?o prac w kt?rych sie prowadzi pojazdy(wchodzenie w blip) , i mam problem taki ?e je?eli mam cofni?te prawko to mo?e wej?? w blip i pracuje da sie to jako? ogarn?? czy trzeba on nowa pisa? ?
Prawo jazdy masz na account dat? czy jak? Je?eli na accountdat? to przy rozpoczynaniu pracy sprawdzaj, czy posiada tak? z warto?ci? true, je?eli masz zapis w bazie danych to eksportuj dane z bazy i r?wnie? sprawdzaj czy posiada takowe prawko itd.
! Koniecznie zapoznaj się z regulaminem forum.
Pamiętaj, aby zawsze go przestrzegać, nie mniej ważne są również regulaminy działów, w których się wypowiadasz!
Zamiast zakładać temat po kilka razy, bo jest usuwany przez Administrację, przejrzyj regulamin i napisz poprawnie temat!
Sprawy z administracją możesz załatwiać anonimowo w tym dziale.
Najważniejsze informacje od Administracji możesz przeczytać tutaj oraz tutaj.
! Koniecznie zapoznaj się z regulaminem forum.
Pamiętaj, aby zawsze go przestrzegać, nie mniej ważne są również regulaminy działów, w których się wypowiadasz!
Zamiast zakładać temat po kilka razy, bo jest usuwany przez Administrację, przejrzyj regulamin i napisz poprawnie temat!
Sprawy z administracją możesz załatwiać anonimowo w tym dziale.
Najważniejsze informacje od Administracji możesz przeczytać tutaj oraz tutaj.