Gdy otworz? swoj? map? na serwerze pojawia si? czarny ekran, a gdy si? zabije, ekran si? ko?ysze w niesko?czono??. Powodem tego jest chyba brak spawnu.
Plik: spawn.lua
Plik meta.xml:
Plik: TruckerWorld.map
Brak?o wolnych liter na posta. W tym pliku mam tylko pojazdy.
Ja zawsze moj? mapk? pod??cza?em pod gamemode amx, a w panelu ustawia?em mapk? amx i by?a moja, a teraz w??cza sie, ale to nie jest moja.
[ Dodano: 2012-08-22, 12:58 ]
Zrobi?em wszystko od nowa i teraz na pewno mam podmiank?, kt?ra dzia?a. Bo zamiast mapki amx jest teraz TruckerWorld, ale dalej nie dzia?a spawn. A dok?adnie, w jakiej konsoli mam napisa? debugscript 3 ? Dobrze to zrobi?em ?
Dzi?ki za ch?ci pomocy, ale ju? nie trzeba. Wkurzy?em si? i restartowa?em serwer chyba z 5 razy. Wchodz? na serwer i patrz?, DZIA?A ;d
Mam jeszcze jeden problem. Jak podpi?? skrypt logowania + rejestracji do mapy ? Skrypt jest w folderze login, kt?ry jest w katalogu TruckerWorld z map?. Gdy do meta.xml dodaje linijk? <script src="login" /> to znowu jest czarny ekran zamiast mapki. Wtedy w??czam gamemode play i znowu TruckerWorld, a skrypt logowania si? nie wy?wietla.