Witam ot?? kupi?em serwer mta i mam kilka b?ed?w. Pierwszy b??d jest taki, ?e po wgraniu skrypt?w przez ftp po klikni?ciu w panelu admina " Refresh list " nie pokazuj? mi si? one tylko trzeba zrobi? restart. Drugi b??d czyli dla mnie najwa?niejszy po wgraniu skrypt?w chcia?bym siebie doda? do frakcji ale nie mam ?adnych plik?w w phpmyadmin. NAJLEPSZA ODPOWIEDZ OTRZYMA PIWO ( A MO?E NAWET PSC 10Z? )
Ajzer, Wchodzisz tutaj http://gtao.pl/<font-c...re-vt108767.htm klikasz na dole "piwko" kopiujesz ten link, pobierasz SQL czyli baz? danych. Wchodzisz w phpmyadmin, potem klikasz db_costam nast?pnie dajesz "import" wybierasz baz? co pobra?es. Jak ju? wgrasz to powinny Ci si? pojawi? kolumny. I b?dzie tam co? takiego jak "frakcje" poszukaj i tam po prostu musisz wpisa? siebie.
Da si?, dopisz siebie do acl w grupie admins user.NickTwoj, potem w konsoli pod delta register Login Has?o nast?pnie login Login Has?o. Oczywi?cie w login i has?o postawisz swoje dane. Je?eli ju? si? zalogujesz wyskoczy Ci Panel pod klawiszem P, i tam w resource b?dziesz mie? skrypty. R?wnie? mo?na zrobi? przez konsole na hostingu. Przyk?ad restart NazwaZasobu.
Tak to ja wiem, ?e przez panel da si? ale jak wgram skrypt przez ftp to jak klikam " refresh list " to nie ma tego skryptu, kt?rego wgra?em. Dopiero po restarcie jest