Chcia?em sobie pogra? w GTA 4. W??cza?em gr? ale by?a ona tylko w procesach, nic si? nie dzia?o. Gdy w ko?cu za kt?rym? razem uda?o mi si? j? uruchomi? wyskoczy? mi komunikat, ?e nie mo?na po??czy? si? z us?ug? Game for Windows Live. Gdy uruchomi?em t? aplikacje przez ok. 15 minut by?o takie co?:
Po tym wyskoczy?o:
Gdy klikn??em na ''poka? pomoc'':
Reinstall nie pomaga.
Ostatnio zmieniony przez Iggy 2016-08-06, 05:38, w całości zmieniany 1 raz
Usu? t? us?ug? przez Dodaj/Usu? programy w panelu sterowania, a nast?pne zainstaluj j? z tego linku http://www.xbox.com/en-US/live/pc/downloadclient
Je?li to nie pomo?e to pobierz patcha 1.0.7.0 powinno poskutkowa?.
Ju? zrobi?em. Patcha mia?em. Po rozpocz?ciu nowej gry (jak si? uruchomi?o) wyskoczy? komunikat, ?eby uruchomi? ponownie komputer i zainstalowa? GFWL. Na razie dzia?a.
Og?lnie ca?e te GFWL + pseudozabezpieczenie DRM SecuROM (kt?re ma wbudowany backdoor tak btw.) to szajs jakich ma?o. Przez to s? tylko utrudnienia w uruchomieniu GTA IV i innych gier na nowszych windowsach, bo taki Windows 10 na si?? kasowa? mi w?a?nie ten program jak chcia?em pogra? r?wnie?w GTA. Dobrze, ?e ju? nowe gry nie s? oparte na GFWL, bo Micro$oft porzuci? ten projekt.
Podpis
GG: 61963221 - Discord: NitroFuN#2819
Gracz SA:MP - 2010-2019
Support Team - 26.11.2017 - 16.01.2018