Axel8774, a czy twoje GTA:
• To orygina? czy pirat? - Je?eli orygina? to dobrze je?eli pirat by? mo?e z?y crack?
• Masz zainstalowane jakie? mody? - Je?eli masz to odinstaluj je SA-MP gryzie sie z jakimikolwiek modami.
• Masz wersj? SA-MP 0.2X czy 0.2.2 r3 - Je?eli 0.2X to dobrze, je?eli 0.2.2 r3 powinno dzia?ac ale lepiej przerzu? si? na O.2X
• Je?eli to wszystko nie pomo?e poka? screena b??du oraz spr?buj uruchomi? SA-MP'a w ten spos?b: PPM ---> Uruchom jako administrator i powiedz czy dzia?a
ello mam te? problem z sa mp 0.2x pod vista tak jak daje na server i klikam connect to nic si? nie dzieje nie mam ?adnych mod?w cheat?w czit?w itp. please o pomoc
Mam pirata, na R3 wszystko dzia?a bez zarzut?w tylko jak sie przezucilem na 0.2X to nie moge sie na zaden serwer podlaczyc. Czyta?em gdzies ze Samp 0.2X nie jest na Viste to prawda?
Pr?bowa?em tego Administratora by?o to samo jak bede na laptopie wrzuce screena b?edu.
Mod?w tez zadnych nie mam.
//edit
Jak prosili?cie Screen b??du. Spr?buje scrackowa? od nowa jak znajde jakiegos dobrego cracka mam nadzieje ze to pomo?e.