Od kilku dni u?eram si? z postawieniem serwera xyzzyRP na Xamppie, tak abym m?g? swobodnie gra? sobie na nim z kolegami w mojej sieci domowej (sie? lokalna, offline xD) Ale mam pewien k?opot
Mam problem ze skonfigurowaniem plik?w z folderu DB i DB2. Oto ich ca?o??:
DB/sql
DB2/sql
W konsoli (podczas uruchamiania) jest napisane:
Prosz? o pomoc w postawieniu tego serwera
Stawiam Piwo !
(Wklei?em tak, poniewa? pali?o mi si?, ?e u?ywam zakazanych s??w)
Za??? has?o na xampp by? mo?e przez to, sam tak mia?em z kilkoma skryptami cho? w?tpie, sprawdz czy masz wszystko tak samo wpisane, a tak apropos to wgra?e? struktur? bazy danych przez phpMyAdmin?
Struktura bazy danych ni ema tutaj nic do rzeczy, po prostu by si? nei m?g? zalogowa? na konto testowe... Jezu jak nie masz poj?cia to si? nie wypowiadaj, bo ludzi w b??d wprowadzasz. Ogarnij sobie 2.5 z? i wykup na serverproject 5 slot?w, bez lag?w b?dzie i wszystko okej.
Wypowiadam si? bo mam do tego pe?ne prawo, a nie jestem obeznany mistrzowsko z tym skryptem bo nawet go nie pobra?em, patrzy?em na jego b??dy w konsoli i na tym sie opieram, je?li jeste? mu w stanie pom?c to mu pom?? a nie wje?d?asz na mnie. Bo napisanie "Ogarnij sobie 2.5 z? i wykup na serverproject 5 slot?w, bez lag?w b?dzie i wszystko okej." Raczej nie jest rozwi?zaniem jego problemu, mog?e? go chocia? odes?a? do poradnika jak wgra? i podpi?? XyzzyRP na serwerze ServerProject.pl...