Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2022-11-02, 18:16

Pierdyliard

Na forum: 1310 dni

Piwa: 1

Respekt: 50

Ostrzeżeń: 100%
Link do profilu oszusta: Niestety nie posiada.
Nick/pseudonim oszusta: Jonas.
Dane kontaktowe oszusta (GG, Discord itp.): Jonas.#4336
Opis sytuacji: Wi?c tak. Wy?ej wymieniony oszust chcia? ?ebym z nim zrobi? serwer na platformie MTA , Zgodzi?em si? , Wgra?em mu paczke XyzzyRP czyli ProxyMTA , Naprawi?em mu 20% paczki czyli , Prawo Jazdy , Panel Logowania oraz mia?em w toku optymalizacje kodu. Um?wili?my si? na kwot? 130z? za 4 godziny pracy. Gdy dosz?o co do czego w/w kolega mnie zablokowa? oraz wybanowa? wsz?dzie gadaj?c farmazony + oszczerstwa ?e jestem pseudo-skrypterem. Unika wszelkiego kontaktu.
Prosze o za?o?enie mu blokady handlu + Jestem w toku post?powania z moderatorem MTA ?eby nada? mu Globaln? Blokade na MTA na okres do?ywotni. Na Dole za??czam Dowody.
Dowody: https://imgur.com/YzkniXL
https://imgur.com/qqpqhRC

Postaw piwo autorowi tego posta

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
borsuk
Wysłany: 2022-11-02, 21:10

NotPaladyn

Na forum: 2790 dni
Nick w MP: NotPaladyn

Piwa: 3135

Respekt: 690
Respekt: 690Respekt: 690

Vice Admin: Jeśli potrzebujesz pomocy w sprawach organizacyjnych lub technicznych - skontaktuj się ze mną.
Skoro oskar?ony nie ma konta na forum to nie mo?emy nic zrobi?. Nikt z nas w policji nie robi wi?c ?ciga? go nie mamy jak.
Je?li za?o?y konto na forum i b?dziesz mia? pewno??, ?e to on to skontaktuj si? ze mn? i wtedy b?dziemy co? my?le?.

W razie pyta? zapraszam na drog? wiadomo?ci prywatnych.

Postaw piwo autorowi tego posta

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
borsuk
Tagi: skarga :: jonas.
Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » OGÓLNE » GIEŁDA » GIEŁDA - SKARGI Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi