|
Wysłany: 2016-08-03, 14:57
|
|
Kalizman

Piwa: 4619
|
|
|
|
Przedstawiam skrypt mojego autorstwa, jest to skrypt na wyrzucanie gracza z serwera danym powodem.
Jak on funkcjonuje?
- wpisujemy komend? /wyrzuc <nick/ID>,
- informacja pokazywana na czacie ?e dany gracz zosta? wyrzucony z danym powodem,
- informacja pokazywana na czacie dla wpisuj?cego, ?e podanego gracza nie znaleziono,
Co mam zrobi? gdy skrypt nie dzia?a?
Oczywi?cie dodaj go do grupy "Admin" w ACL, jak to zrobi??
Panel admina -> Resources -> Manage ACL -> Wybieramy grup? "Admin" -> Klikamy " "Add object" -> wpisujemy "resource.skrypt" (nazwa "skrypt" to nazwa owego skryptu je?eli zmieniacie nazw? skryptu to zamiast "skrypt" wpisujecie swoj? nazw? ->klikamy OK.
Mi?ego korzystania ze skryptu!
Ukryta wiadomość / Hidden message(aby ją zobaczyć musisz postawić użytkownikowi) | | Wiadomość została ukryta, aby ją przeczytać należy się zalogować. |
|
|
|
|
|
|
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 40 piw(a): KuB3k, Anonymous24323, Mateuszek96412, Blackiplx, SniperPSZMTA, Lorcia88, Bakusxdd, adisonboss, MalyCyferek, jakubogin, SouvenirS*, ScripterS, Hucky, Jakusss, GRZEJNIK, Deskel, BoomEq, ProBaton, DsJ3, PenkY, PolskiHaski, PLATKO#, LinczU, hugomen123, mnitosmarcin, HEHExd123, igorekgamesyt95, BarooGang, .ProfesoR, BaMoMi69, Radzio1312, szymonixero, Blatpek, yung21cm, P4PIQ, mikigra14, heydziesiatka, rxkrxd, Klanderski, Jellonek |
 |
| Tagi: wyrzucanie :: gracza :: serwera |
Anonymous

Na forum: 245 dni

|
Anonymous Koniecznie zajrzyj na:
|
|
|
|
|