Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2024-07-29, 12:28

krixpl

Na forum: 2957 dni
Nick w MP: Krix

Piwa: 656

Respekt: 36,3

Hej, z racji iż zauważyłem że jakieś chłopaczki po dc wysyłają i reklamują się że sprzedadzą paczkę pixela 2.0 mimo że była kiedyś na gtao. To podrzucam wam linkacza do paczuszki która dalej jest do pobrania. Nie chcę za to piwka bo to nie moja praca ale utrę nosa totalnym kasztanom co chcą pieniądze za nie swoją pracę.
Autorzy paczki to bodajże: psychol, toffy, jokerowsky, wade, payro, darknessangel, SavenQ, Adek, SpeakeR, Adek, Figi, Luk@s, penky, north, arus, Shaviq, Danny, Zgredu (Przynajmniej tak jest napisane na tym forum)

Link do paczki: https://sparrow-mta.blogspot.com/2023/12/mtasa-pixelmta-20-gamemode-backup.html

Ss'y:

Postaw piwo autorowi tego posta

Więcej szczegółów
Wystawiono 32 piw(a):
Mateuszkropkaaa, DANIELYT1000, Lisencjusz, WCHJ, Tekamaru, majsterek12, anonimovy2, loki_jon, ZoogZoog, DoMiqzz, me3vin, Lewos34, AnimowanyXDDD, grubydebil998xd, Matplpl, Szalaskowyy, pseudolarz123, Megann, sigma2137, KidCabal, AssasiPlayGames, rozalek340502, DaVeCS, Whiskyx, quitrwd, LoEsPL, Maciek25, adri4n3k_svczko, PaToEnZo, lr34, FaydenFX., Kadzidełko
Wysłany: 2024-07-29, 14:24

XardaS2115

Na forum: 714 dni
Nick w MP: 777

Piwa: 177

Respekt: 50

Witam ogl nie wiem po co dawać z jednego forum na drugie jak napisał to pan Virtuall33 ale baza która jest w pacze nie działa poprawnie nie da się dodać do frakcji ani do administracji

A tutaj daje poprawną baze danych jeśli macie problem z nią do dodajcie discord: divx_mdz

A tutaj macie baze: https://www.mediafire.com.../pixel.sql/file

Wysłany: 2024-08-03, 19:37

Xyq

Na forum: 800 dni
Nick w MP: devpl

Piwa: 1718

Respekt: 50

Paczka nie pełna nie posiada modeli oraz frakcje nie są pełne nie polecam!

Tagi: pixelmta :: 2.0
Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » JĘZYKI PROGRAMOWANIA » LUA » Zasoby do MTA Odpowiedz do tematu