Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2019-11-26, 20:44

TenTypMess

Na forum: 2382 dni

Piwa: 53

Respekt: 50

Wstawiam swoje obiekty kt?re stworzy?em z my?l? dla PS24 a zosta?y wykorzystane bez mojej wiedzy w dzisiejszej ibizie.
MI? RAPCIO

Super zabawka, na wz?r pieska z forum sampa https://gtao.pl.com/showthread.php?t=563796.

Obiekty zosta?y utworzone w programie zwanym texture studio.

Mo?na go wykorzysta? jako atrakcji serwerowej typu znajdzki dzi?ki kt?rej po znalezieniu przez gracza, zdob?dzie kas? lub exp :)

Skrypt na moim serwerku zosta? utworzony tak ?e serwer sam sobie spawnuje zabawk? na serwer, po znalezieniu Rapcia przez gracza on znika, sam gracz dostaje nagrod? a po jakim? czasie dalej zostaje zespawnowany na serwer w randomowym miejscu na mapce dzi?ki pluginowi map andreas. Dodany te? zosta? textdraw kt?ry pokazuje odleg?o?? do owej zabawki.

Dodaje sam stock skryptu z obiektami, je?li chcesz zobaczy? jak mam to u siebie zrobione zapytaj w komentarzu a podpowiem

Ukryta wiadomość / Hidden message(aby ją zobaczyć musisz postawić użytkownikowi)
Wiadomość została ukryta, aby ją przeczytać należy się zalogować.

Je?li dostane za to troch? piwek mo?liwe ze dodam wi?cej zwierz?tek serwerowych :)

Pozdrawiam.[hide]

Postaw piwo autorowi tego posta

Więcej szczegółów
Wystawiono 52 piw(a):
Michal187, Dezert, Nothick, ElectronicArts, ziBBo, AdiX_, kamil3642, mateusz28102004, Mateodor, Mark Colins, MacieXlysy, Hunter2019, Niobe, czikenpl, Mr_Cookie, Lion3, Obsraniec2137, SpecjalCobra, Elephant64, WeaponSAMP, xKrokodylek, kura-macka, sfd, Simkowy_321, Eck0, drkd3viL, oiuy, Sakharxk, noth_, Tobin, Maphis, Smierc666, pawner.samp, Opelek, Eternaloff, SOURCE12, KrissPL, spryciarz7233, Maks xds, MrKacu13, dzikuss9, Corgel_Official, dando12, rxkrxd, loelk123, zugi, MrTomson, s1eell, Rellek, oskiboski, Jellonek, dirtyjack
Wysłany: 2020-04-12, 01:46

macks

Na forum: 3578 dni

Piwa: 2856

Respekt: 463
Respekt: 463

Ostrzeżeń: 20%
"SpecjalCobra" napisał/a:

invalid expression, assumed zero
new.pwn(36) : error 029: invalid expression, assumed zero
new.pwn(36) : error 029: invalid expression, assumed zero
new.pwn(38) : error 029: invalid expression, assumed zero
new.pwn(38) : fatal error 107: too many error messages on one line

Nie rozumiem czemu modek to wygasi?, ale ok.

Poka? te linijki, bo tego skryptu to nie pobieram nawet, bo nie mam czym odpali?.

Postaw piwo autorowi tego posta

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
kura-macka
Tagi: miś :: rapcio
Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » JĘZYKI PROGRAMOWANIA » PAWN » Skrypty do SA-MP Odpowiedz do tematu