Witam Mam Problem Doda?em W Bazie Danych Tunera Zeby mo?na by?o si? zatrudni? i dzia?a zatrudnienie tylko ze jak id? do tunera chc? rozpocz?? to pisze nie jeste? zatrudniony jako mechanik i nie wiem jak to naprawic
mechanika doda?em w ogrpg_office w code da?em Tuner LS i w name Tuner LS i nwm czy dobrze jak wiecie co ?le to prosz? napisa? bo brakuje mi mechanika i serwer b?dzie dzia?a? b?d? beta testy i otwarcie prosze o pomoc
Z jakiej paczki korzystasz dok?adnie? Z tego co wiem, musisz jeszcze podpi?? baz? danych, ?eby zatrudnienie dzia?a?o. Odpowied? na pytanie pierwsze to dam ostateczna odp.
its your life z 2016 baze danych mam podpi?te db2 te? wszystko mam podpi?te wszystko podpi?te tylko nie umiem zrobi? zeby mo?na by?o si? zatrudniac w urz?dzie bo mi to nie dzia?a wiem ze w ogrpg_office musisz klikn?? wstaw tam w name nazwe tego czyli ja daje Tuner LS a w code te? daj? Tuner LS i mnie to zastanawia czy w code dawac te? Tuner LS czy jaki? kod
To ju? zale?y od Ciebie, jedynie co tam musisz zmieni? to ilo?? reputacji od jakiej mo?na przyj?? na stanowisko oraz w??cz skrypt ogrpg-tuner2. Wtedy wszystko powinno dzia?a?. A je?eli co? nie b?dzie to we? skrypt z paczki IYW ogrpg-tuner, ogrpg-office oraz ogrpg-montaz-lamp.
ja mam tylko ogrpg_office ogrpg-tuner ogrpg-montaz-lamp ogrpg-tuner 2 nie ma napisz gdzie to bo ja jestem w tym nowy i nie kumam za bardzo gdzie to jest napisa? by?
To odpal te skrypty I zobacz czy masz wszystko po??czone z baz? danych. A skrypt o ile si? nie myl? powinien by? w [skrypty-g??wne] chyba, nie jestem pewien na 100%