Musisz najpierw stworzy? gridlist z list? graczy, oraz 2 buttony (np. dodaj/usu? prawa) Ale to chyba oczywiste.
Co do reszty, musisz doda? funkcje ?eby pobiera?a ona gracza z gridlist i po naci?ni?ciu buttona:
Mam jeszcze problem z r??nymi innymi skryptami.
Przyk?ad: http://www.gtao.pl/dm-muzyka-na-serwie-vt63794.htm
Mam to z innymi skryptami. Czy to mo?e by? wina hostingu?
Sprawdza?em kilka skrypt?w na domowym serwerze. Wszystko dzia?a?o.
Pioruniasty, i xUfOkx, ja mia?em tak samo my?la?em ?e to wina hosta ale w niekt?rych skryptach doda?em server.lua.old oraz sprawdza?em jak pliki s? kododwane je?li w ansi to zmienia?em je na UTF-8 i all ?adnie dzia?a.
Podpis
Stary wilk sceny MTA. Niegdyś o mentalności słabego psychicznie młodego człowieka. Dziś poważny i silny człowiek z wielkim worem doświadczeń.
Chodzi mi o po??czenie w taki spos?b, ?e np. mog? pisa? normalnie na czacie. Co? w tym stylu.
A co do tego server.lua.old. Czasami ten server.lua jest w skrypcie a jak nie ma? Co robi?? I jak jest sever.lua.old to mam wpisa? to w mete czy zamieni? server.lua na server.lua.old?
[ Dodano: 2011-12-29, 19:47 ] 44fitr, a da?o by zrobi? za pomoc? wpisywania loginu?
xUfOkx, na serwie musisz jeszcze w??czy? na serwie web admin i web chat ?eby dzia?a?o. A jak nie ma pliku server to tylko to kodowanie musisz zobaczy?.
Podpis
Stary wilk sceny MTA. Niegdyś o mentalności słabego psychicznie młodego człowieka. Dziś poważny i silny człowiek z wielkim worem doświadczeń.