Witam chce dac pod notyfikacje tekst ze nie posiada RP ale jak napisa?em linijke
to mi wyskakuje zle "unexpected symbol near ')'" pr?bowa?em zmieniac element daty ale nadal nic
tutaj jest wz?r jak powinno i?c:
"triggerClientEvent(player,"notifications:add",resourceRoot,text,type)"
nie wiem gdzie jest zle za odpowiedz daje piweczko mordeczki <3
Witam chce dac pod notyfikacje tekst ze nie posiada RP ale jak napisa?em linijke
to mi wyskakuje zle "unexpected symbol near ')'" pr?bowa?em zmieniac element daty ale nadal nic
tutaj jest wz?r jak powinno i?c:
"triggerClientEvent(player,"notifications:add",resourceRoot,text,type)"
nie wiem gdzie jest zle za odpowiedz daje piweczko mordeczki <3
addEventHandler("onClientMarkerHit", m1, function(el,md)
if el ~= localPlayer then return end
--if getElementData(localPlayer,'player:srp') < 2500 then outputChatBox("✘ #FFFFFFNie posiadasz wymaganej reputacji. (2500 RP)", 255, 0, 0, true) return end
if getElementData( localPlayer, "player:srp" ) < 44400 then
--exports["pystories-notifications"]:createAlert( "Nie posiadasz wymaganej reputacji. (2500 SRP)", 255, 0, 0, true) return end
triggerClientEvent(localPlayer ,"notifications:add",'player:srp',"Nie posiadasz reputacjiii", info)
triggerServerEvent("startJobSV", localPlayer, localPlayer)
end)
addEventHandler("onClientMarkerHit", m1, function(el,md)
if el ~= localPlayer then return end
--if getElementData(localPlayer,'player:srp') < 2500 then outputChatBox("✘ #FFFFFFNie posiadasz wymaganej reputacji. (2500 RP)", 255, 0, 0, true) return end
if getElementData( localPlayer, "player:srp" ) < 44400 then
--exports["pystories-notifications"]:createAlert( "Nie posiadasz wymaganej reputacji. (2500 SRP)", 255, 0, 0, true) return end
triggerClientEvent(localPlayer ,"notifications:add",'player:srp','Nie posiadasz reputacjiii', 'info')
triggerServerEvent("startJobSV", localPlayer, localPlayer)
end
end)
Podpis
Żyj własnym życiem, nie mieszaj się w życie innych.