Jest to mapa z serwera Metropolis Role Play. Mapa nie jest mojego autorstwa. By?y skrypter pisa? ?e stworzy? t? map? od 0. Nie mam jej .pwn tylko .amx
Oto co wiem o tej mapie.
1.Dynamiczny system przedmiot?w (tworzenie przez admina dowolnego przedmiotu podczas gry)
2.Dynamiczny system pojazd?w (tworzenie w grze mo?liwo?? przypisana pojazdu pod gracza, frakcj?, biznes, organizacj?), biznes?w, frakcji,organizacji (tworzenie podczas gry, przypisywanie skryptu itp.)
3.Dynamiczne tworzenie interior?w.
4.Anty Cheat na bronie, kas?, speedhack.
5.System ubra? ( b?dzie mo?na zakupi? ubranie w sklepie odzie?owym. Po zakupie stary skin nam nie zniknie, skrypt automatycznie stworzy przedmiot kt?rym b?dzie nowe ubranie.)
6.Panel frakcji, biznesu i organizacji dost?pny dla lider?w.
7.System ?owienia ryb. Ka?da z?owiona ryba zostanie dodana do naszego ekwipunku jako ?ywno?? kt?r? b?dziemy mogli skonsumowa?. Po zjedzeniu zostanie dodane nam troch? HP.
8.System koszyk?wki. My?l? ?e nie trzeba tego opisywa?, filmik na dole postu.(Na razie w wersji Beta)
9.Dynamiczne tworzenie dru?yn koszykarskich. Poprawiono kilka znalezionych bug?w.
10.Dodano interiory Szpitala, San News, Banku i boiska do kosza. ( Interiory stworzone przez Arti2895)
11.Dodano Anty Cheat AirBreak.
12.Dodano Kluczyki do pojazd?w jako przedmiot. (po wybraniu kluczyk?w z systemy b?dziemy mogli zamkn?? drzwi lub odpali? silnik) dost?pna b?dzie r?wnie? komenda "/v"
13.Dodano system zamawiania przedmiot?w dla frakcji, biznes?w, organizacji.
14.Dodano zapis tuningu aut.
15.Mo?liwo?? za?o?enia blokady na ko?o pojazdu.
16.Dodano system PayDay (ka?dy otrzyma wyp?at? raz dziennie, niezale?nie od tego czy jest na serwerze.(Aby otrzyma? wyp?at? nale?y przegra? 1 godzin? dziennie.
17.Od teraz spalanie pojazd?w zale?y od pr?dko?ci i rodzaju pojazdu.
18.Dodano zapis log?w. Wszystko co wpiszecie w oknie chatu zostanie zapisane do pliku.
19.Dodano zapis miejsc parkingowych dla pojazdow.
Daje Hide bo mapa dobra i nie jest dost?pna w sieci.
NIE ZEZWALAM na wstawianie na inne fora i wstawianie linku do mapy przez inne osoby.
Chomikuj.pl
Ukryta wiadomość / Hidden message(aby ją zobaczyć musisz postawić użytkownikowi)
Wiadomość została ukryta, aby ją przeczytać należy się zalogować.
Mam pytanko. Gdy si? zarejestrowa?em poszed?em 2 metry do przodu nagle mnie wywali?o z serwera, jaka jest tego przyczyna. Mam wgrane mody i Cleo 3. Za pomoc oczywi?cie daje zimnego browca