Witam tu zn?w ja przepraszam za n?kanie , ale mam problem dot. systemu snu i g?odu mianowicie chodzi mi o to ?e normalnie po zarejestrowaniu g?ud jest 100% , ale za to sen ma 0 % i nie wiem o co chodzi :C tera kod
i z kodu to tylko to i nie omg? si? dopatrze? b??du :c jak wida? timer ?e wy?wietlam do td wi?c z t?d wiem o tym bo to widz? za pomoc piwko and repka
ten timer
Nie do?? od?wie?a si? co 1ms a to jest 0,001 sekundy - nieoptymalne w .. wiesz co
Radzi?bym usun?? Ci ten timer, a od?wie?anie texdtawu da? pod koniec timera drugiego (glodseno)
A w plikach od konta gracza ile wynosi sen? Jak tam 0 wynosi to pr?bowale? da? 100 i zobaczy? czy na serwerze co? si? zmieni?o?
Jak masz jakiego? stocka od wczytywania statystyk gracza to wczytuj te? tam g??d i zm?czenie, po wczytaniu ustaw ten g??d na tak? warto?? jak? odczytujesz z pliku. Po zako?czeniu rejestracji ustaw g??d i sen, czy tam zm?czenie na 100. Wtedy musi dzia?a?, o ile nie zerujesz gdzie? tego g?odu czy odejmujesz. Tylko pami?taj, ?e jak ustawisz to na jak?? warto?? to p??niej ju? nie ustawiaj/zmieniaj tej ca?kowitej warto?ci, tylko odejmuj ten g??d/sen lub dodawaj, np. przy regeneracji.
Edit
Zauwa?y?em ?e odejmujesz po 2-3 od g?odu/snu. Lepiej mo?e da? timer, aby od?wie?a? si? troch? p??niej, a odejmuj to po 1, mniej wi?cej tak: PlayerInfo[playerid][glod]--;.