To co ty pokazujesz jest na 100 % fejk. Dlaczego? Zobacz chocia?by na 2 filmik. Du?o rzeczy jest liniowych, morze to jedna wielka kreska, skin jaki? plastikowy. Oraz kolorystyka. GTA nigdy nie by?o i nigdy nie b?dzie tak? kolorow? gr? Rozumiem, ?e ka?dy chce ju? wiedzie? jak GTA V wygl?da, ale wytrzymajcie, bo jak nie to wypuszcz? drugie GTA IV...
Ps: Silnik tej gry przypomina mi w du?ym stopniu Unity + ten budynek jaki? znajomy.
Co wy urodzili?cie si? wczoraj!? Pomocy przecie? to wielki FAKE gdyby by?a beta to co? by?oby wiadomo od rackstar a nie jaki? typ na yt da? filmik... Film?w z GTA V jest pe?no na YT tylko 100% to fake.
Bety raczej nie b?dzie jedynie oficjalna wersja od razu
Zacz?li?cie seri? od GTA SA? Jak tak to mo?e wam wygl?da? na prawdziw? bet?, chocia? na tak? nie wygl?da. Jest to po to ,aby zareklamowa? siebie, albo wyci?gn?? fa?szywe dane od was e-mail, has?a, w celu zrobienia z waszego komputera spamowego Zombie "za waszym pozwoleniem" chocia? nawet nie wiecie o tym
Sk?d wiesz dok?adnie, ?e to jest burrito? Znane auto z serii Gta? Nie?le masz racj?. Na filmikach widniej? znane nam auta z serii GTA, kt?re ?atwo chocia?by znale?? na internecie model 3d. + sp?jrz na auta w GTA IV, a na ten model. Jest zbyt liniowy, jak zniszczalno?? pojazd?w ma by? lepsza ni? w GTA IV to ten model odpada, bo nie jest do tego przystosowany.
Czy to jest jaki? argument, ?e to jest Beta? Ja mog? doda? napis Mount Chillad do jakiejkolwiek gry ,kt?rej nie znasz i to te? b?dzie beta? + Co? ma?a ta g?ra.
Ten go?ciu przypomina mi domy?lny model z MakeHuman, ale jak wolisz. Wed?ug mnie wygl?da to na ulepionego z gliny czarnosk?rego ?ysego m??czyzn?...
Sp?jrz na czcionk? i zobacz na inne serie. Co seria owe czcionki si? zmieniaj?, chocia? ta jaka? taka znajoma...
Nie wiem po co bronicie kontrowersyjny materia? fake, kt?ry zosta? zrobiony w silniku Unity (np. napisy w lewym g?rnym rogu). Nowe materia?y nied?ugo si? pojawi?, wi?c b?d?cie cierpliwi
"M?drala" jak widzisz pr?bowa?em ci przedstawi? tylko fakty, ale widz? ,?e tobie nikt nie przem?wi ju? do rozs?dku. Je?li dodaje ci szcz??cia my?l, ?e to jest Beta. Prosz? bardzo niech b?dzie, wielkiego interesu w tym nie mam.
Ps: Zawsze jak pojawi? si? kontrowersyjne i nieoficjalne materia?y z gry, producenci robi? wszystko ,aby temu zapobiec. A usuni?cie filmiku z Youtube nie stanowi dla nich wielkiego problemu, poniewa? takie akcje s? na porz?dku dziennym Jednak?e, ten filmik cieszy si? popularno?ci? i nadal egzystuje na Youtube. Wi?c, nienapalony i stary gracz serii GTA dobrze wie, ?e to nie jest materia? z bety. Tylko banalny pokaz na silniku, kt?ry mo?na zrobi? w 1 dzie? Tyle ode mnie na ten temat. My?l logicznie.
Popieram Kinto, ile ja ju? nie widzia?em wersji BETA z niewiadomych ?r?de? a potem okazywa?o si?, ?e to jakie? zawirusowane pliki.
Co do filmu, to r?wnie? uwa?am, ?e mog?o to by? spreparowane, specjalnie wybrana okolica w kt?rej jest ma?o obiekt?w, wi?c ?atwo podrobi? a inni zobacz? taki filmik i podnieta. Na chwil? obecn? dla mnie to FAKE i tyle
Bo?e, co za dzieci si? tu zal?g?y. Rockstar Games nigdy nie wydawa?o bety GTA, wi?c dlaczego mia?oby by? inaczej teraz? Dodatkowo, radz? zapozna? si? ze wszelkimi wywiadami gdzie rockstar oficjalnie orzek?, ?e nie ma ?adnej wersji beta. Kinto ma tutaj du?o racji.