Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2012-04-14, 19:47

HunterS

Pff..

Na forum: 5165 dni
Nick w MP: _Sonix[HA]

Piwa: 4

Respekt: 50

Ostrzeżeń: 40%
Witajcie. Poka?e wam GamePlaya GTA 5 Beta, kt?rego znalaz?em na YT ;]

http://www.youtube.com/watch?v=eewX3uhCNkQ

Wszyscy co m?wi?, ?e to Fake sprawdzcie ten czat w filmiku.

Mount Chillad

grand theft auto five *

to musi by? to :]

Albo drugi link ;]

http://www.youtube.com/wa...&feature=relmfu

To MUSI BY? TO! LUDZIE :]

Postaw piwo autorowi tego posta

Wysłany: 2012-04-14, 21:21

hulkhogan997

Na forum: 5479 dni
Nick w MP: Veisenhart lub Hulk

Piwa: 16

Respekt: 17,5

Ostrzeżeń: 20%
ty chyba wczoraj sie urodzi?e?, ka?dy widzia? ten fejk.

Podpis
EloElo3289: Trolling to zabawa w odpowiednich rękach.

Wysłany: 2012-04-14, 23:58

HunterS

Pff..

Na forum: 5165 dni
Nick w MP: _Sonix[HA]

Jednak to nie jest fejk bo wczoraj kolega z sql gra? w bet? .. by?em u niego -,-

Wysłany: 2012-04-15, 20:03

Kinto

NIGHTFALLS.pl

Na forum: 6086 dni

Piwa: 974

Respekt: 85

To co ty pokazujesz jest na 100 % fejk. Dlaczego? Zobacz chocia?by na 2 filmik. Du?o rzeczy jest liniowych, morze to jedna wielka kreska, skin jaki? plastikowy. Oraz kolorystyka. GTA nigdy nie by?o i nigdy nie b?dzie tak? kolorow? gr? :) Rozumiem, ?e ka?dy chce ju? wiedzie? jak GTA V wygl?da, ale wytrzymajcie, bo jak nie to wypuszcz? drugie GTA IV... :)

Ps: Silnik tej gry przypomina mi w du?ym stopniu Unity + ten budynek jaki? znajomy.

Podpis

Najlepszy multimedialny portal w Polsce.
Pomogłem? Ładne podziękowanie wystarczy.

Wysłany: 2012-04-18, 10:24

LENKO

Na forum: 5525 dni
Nick w MP: LENKO*

Piwa: 73

Respekt: 46,8

Wiem ?e prawdopodobnie mo?na dosta? bet? na Klik lecz nie wiem czy to dzia?a poniewa? nie pr?bowa?em prawdopodobnie trzeba tam co? wp?aci?.

Podpis
Stary wilk sceny MTA. Niegdyś o mentalności słabego psychicznie młodego człowieka. Dziś poważny i silny człowiek z wielkim worem doświadczeń.

Wysłany: 2012-04-18, 11:40

KukiX

Na forum: 6718 dni

Piwa: 17560

Respekt: 160
Respekt: 160Respekt: 160

LENKO, ?ciema.
Nie rozumiem jak mo?na by? tak naiwnym i wierzy? w takie co?...

Podpis
Moje skrypty MTA:
¤PlayDM
¤Mini-Games v0.2

Wysłany: 2012-04-18, 13:27

LENKO

Na forum: 5525 dni
Nick w MP: LENKO*

Piwa: 73

Respekt: 46,8

KukiX, dlatego ja z tego nie sciagalem :P ja sciagalem ze sposobu podanego na pewnym forum ale nwm czy dziala bo ne umim zrobic :X

Podpis
Stary wilk sceny MTA. Niegdyś o mentalności słabego psychicznie młodego człowieka. Dziś poważny i silny człowiek z wielkim worem doświadczeń.

Wysłany: 2012-04-18, 15:08

krzyzan

Na forum: 5669 dni

Piwa: 2132

Respekt: 135
Respekt: 135

Co wy urodzili?cie si? wczoraj!? Pomocy przecie? to wielki FAKE gdyby by?a beta to co? by?oby wiadomo od rackstar a nie jaki? typ na yt da? filmik... Film?w z GTA V jest pe?no na YT tylko 100% to fake.
Bety raczej nie b?dzie jedynie oficjalna wersja od razu

Wysłany: 2012-04-19, 17:28

Kinto

NIGHTFALLS.pl

Zacz?li?cie seri? od GTA SA? Jak tak to mo?e wam wygl?da? na prawdziw? bet?, chocia? na tak? nie wygl?da. Jest to po to ,aby zareklamowa? siebie, albo wyci?gn?? fa?szywe dane od was e-mail, has?a, w celu zrobienia z waszego komputera spamowego Zombie "za waszym pozwoleniem" chocia? nawet nie wiecie o tym :)

"mr ma?pa" napisał/a:

krzyzan
dlaczego na 1 filmiku jest burrito?

Sk?d wiesz dok?adnie, ?e to jest burrito? Znane auto z serii Gta? Nie?le masz racj?. Na filmikach widniej? znane nam auta z serii GTA, kt?re ?atwo chocia?by znale?? na internecie model 3d. + sp?jrz na auta w GTA IV, a na ten model. Jest zbyt liniowy, jak zniszczalno?? pojazd?w ma by? lepsza ni? w GTA IV to ten model odpada, bo nie jest do tego przystosowany.

"mr ma?pa" napisał/a:

krzyzan
jak mi wyt?umaczysz znak drogowy na ktorym pisze (niewyra?nie) napis Mount Chilliad na 1 filmiku?

Czy to jest jaki? argument, ?e to jest Beta? Ja mog? doda? napis Mount Chillad do jakiejkolwiek gry ,kt?rej nie znasz i to te? b?dzie beta? + Co? ma?a ta g?ra.

"mr ma?pa" napisał/a:

krzyzan
na 2 filmiku ten gosc kieruje tym samym samochodem co jest na trailerze to jak mi to wytlumaczysz?

Ten go?ciu przypomina mi domy?lny model z MakeHuman, ale jak wolisz. Wed?ug mnie wygl?da to na ulepionego z gliny czarnosk?rego ?ysego m??czyzn?...

"mr ma?pa" napisał/a:

krzyzan
dlaczego na 2 filmiku w prawym dolnym rogu ekranu pojawia sie napis Big Smoke House?

Sp?jrz na czcionk? i zobacz na inne serie. Co seria owe czcionki si? zmieniaj?, chocia? ta jaka? taka znajoma...

Nie wiem po co bronicie kontrowersyjny materia? fake, kt?ry zosta? zrobiony w silniku Unity (np. napisy w lewym g?rnym rogu). Nowe materia?y nied?ugo si? pojawi?, wi?c b?d?cie cierpliwi :)

Podpis

Wysłany: 2012-04-20, 15:43

Kinto

NIGHTFALLS.pl

"M?drala" jak widzisz pr?bowa?em ci przedstawi? tylko fakty, ale widz? ,?e tobie nikt nie przem?wi ju? do rozs?dku. Je?li dodaje ci szcz??cia my?l, ?e to jest Beta. Prosz? bardzo niech b?dzie, wielkiego interesu w tym nie mam.

Ps: Zawsze jak pojawi? si? kontrowersyjne i nieoficjalne materia?y z gry, producenci robi? wszystko ,aby temu zapobiec. A usuni?cie filmiku z Youtube nie stanowi dla nich wielkiego problemu, poniewa? takie akcje s? na porz?dku dziennym :) Jednak?e, ten filmik cieszy si? popularno?ci? i nadal egzystuje na Youtube. Wi?c, nienapalony i stary gracz serii GTA dobrze wie, ?e to nie jest materia? z bety. Tylko banalny pokaz na silniku, kt?ry mo?na zrobi? w 1 dzie? :) Tyle ode mnie na ten temat. My?l logicznie.

Podpis

Wysłany: 2012-04-20, 17:13

SzoteK

DriftPajace <3

Na forum: 5944 dni
Nick w MP: SzoteK

Piwa: 747

Respekt: 248
Respekt: 248Respekt: 248

"mr ma?pa" napisał/a:

to i tak jest na pewno beta tak mysle ale dajmy innym dac g?os co o tym s?dz? ;)

Popieram Kinto, ile ja ju? nie widzia?em wersji BETA z niewiadomych ?r?de? a potem okazywa?o si?, ?e to jakie? zawirusowane pliki.
Co do filmu, to r?wnie? uwa?am, ?e mog?o to by? spreparowane, specjalnie wybrana okolica w kt?rej jest ma?o obiekt?w, wi?c ?atwo podrobi? a inni zobacz? taki filmik i podnieta. Na chwil? obecn? dla mnie to FAKE i tyle :roll:

Podpis
Tu był kot ale zjadł go Snoop Dogg

Wysłany: 2012-04-20, 23:11

Burst

Na forum: 5592 dni

Piwa: 834

Respekt: 47,6

Bo?e, co za dzieci si? tu zal?g?y. Rockstar Games nigdy nie wydawa?o bety GTA, wi?c dlaczego mia?oby by? inaczej teraz? Dodatkowo, radz? zapozna? si? ze wszelkimi wywiadami gdzie rockstar oficjalnie orzek?, ?e nie ma ?adnej wersji beta. Kinto ma tutaj du?o racji.

I dodatkowo dla LENKO: http://www.gram.pl/news_8...beta_GTA_V.html

Wysłany: 2012-04-20, 23:16

Yurison

Na forum: 5232 dni

Tak tak ?ci?gajcie Bety gta 5 a potem formatujcie dysk lol Filmiki fake, a strony z gta 5 beta za kase to wy?udzanie pieni?dzy od naiwnych..

Wysłany: 2012-05-05, 00:00

sawasnk

Na forum: 5268 dni
Nick w MP: Sawa

Fake... Do prawdziwego GP poczekamy jeszcze troch?.

Wysłany: 2012-07-06, 12:48

MeniXone

Na forum: 5089 dni
Nick w MP: MeniXone

Jak dla mnie FAKE

Tagi: gta :: beta
Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » GTA V » GTA V » GTA 5 Beta ;] Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi