Witam mam problem z wgranie bazy danych paczki RivalRPG oto error
---- Baza danych: `rivalrpg`---- ------------------------------------------------------------ Struktura tabeli dla tabeli `rv_admins`--CREATE TABLE `rv_admins` ( `dbid` int(11) NOT NULL, `name` varchar(255) CHARACTER SET utf8mb4 COLLATE utf8mb4_polish_ci NOT NULL DEFAULT '', `serial` varchar(255) NOT NULL DEFAULT '', `level` int(255) NOT NULL DEFAULT 1, `added` date NOT NULL DEFAULT current_timestamp()) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8mb4 COLLATE=utf8mb4_general_ci;
Nie jest to błąd a jedynie kawałek kodu SQL, który jest wymagany do wykonania twoich zapytań w bazie.
Potrzebny jest jakiś konkretny błąd wyrzucany w czerwonym oknie z napisem "Error"
CREATE TABLE `rv_admins` (
`dbid` int(11) NOT NULL,
`name` varchar(255) CHARACTER SET utf8mb4 COLLATE utf8mb4_polish_ci NOT NULL DEFAULT '',
`serial` varchar(255) NOT NULL DEFAULT '',
`level` int(255) NOT NULL DEFAULT 1,
`added` date NOT NULL DEFAULT current_timestamp()
) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8mb4 COLLATE=utf8mb4_general_ci;
MySQL said: Documentation
Oznacza to że tabela 'added' posiada nieodpowiednią wartość domyślną. Może to być literówka lub jakiś nieznany błąd o którym nie wiem
Jednakże po odpaleniu tego kodu na mojej bazie danych wszystko wydaje się być w porządku. sprawdź czy czegoś nie pominąłeś przy kopiowaniu/pisaniu zapytania
Podpis
Kontakt: Discord: fluffy.rbx
Wiadomość PW Forum [Odpiszę wtedy, kiedy będę mógł]