Witam. M?j skrypt na pojazdy zaczyna "Lagowa?" gdy wchodz? w map? F11. Dzieje si? to jak sesja trwa z 1-2 Godziny i z ka?d? minut? FPS spadaj? a? do 10-15. W DB3 nic nie ma. Spadki FPS znikaj? po reconnect lub po restarcie zasobu.
Daje ca?y kod bo nie wiem od czego to mo?e zale?y?.
Matikmontana, tak samo spr?buj zwi?kszy? limit FPS standardowo jest 60, ale mo?na zwi?kszy? ja mia?em na serwerze ustawione 100 FPS i by?o dobrze, chyba ?e jest du?e zu?ycie wgraj skrypt rescpu i wpisz /stat po prawej stronie b?dzie ci pisa?o ile co zu?ywa, wi?c postaraj si? to ogarn??.
Blipy samochod?w na innej minimapie non stop si? renderuj? co obci??a coraz bardziej i bardziej z ka?d? minut?
Usu? tworzenie blip?w samochod?w w pystories-vehicles i sprawd? lub wymie? minimap? na zwyk?? lub hdradar
Matikmontana, wgraj po prostu inny radar czy tam minimape i b?dzie dzia?a?o dobrze ja u?ywa?em kiedy? hdradar i spe?nia swoj? rol? nie laguje przede wszystkim.
Tak jak u?ytkownik wy?ej, wklej tu kod w tagach lua. Sprawd? r?wnie? ile zu?ywa dany skrypt CPU. By? mo?e jest przeci??enie i dlatego pojawiaj? si? lagi
[ Dodano: 2020-05-25, 16:41 ]
A tak zmieniaj?c temat w pys-vehicle mam te? plik c_misc.lua jest on zakodowany mog? by? w nim jakie? back doory ma mo?e kto? odkodwan? wersje?