Wgrywacie wszystko bez zastanowienia i to jest wasz problem .
Wbi?em na ten wasz serwer i w 5 minut mia?em dost?p do wszystkich waszych baz na serwerze wype?nionymi pojazdami i namiotami graczy kt?rzy zap?acili swoje kieszonkowe by to tam schowa? .
Zadbajcie o bezpiecze?stwo serwera je?li decydujecie si? pobiera? op?aty od graczy .
Widzia?em na waszym serwerze skrypt z community , kt?ry podpisali?cie ,,Chat by Scheckler,, . WTF? .
Nie miej mojej wypowiedzi za hejtowanie bior?c pod uwag? to ,?e r?wnie? mam podobny serwer.
Gdybym chcia? m?g?bym kasowa? te namioty i pojazdy z waszych baz ale nie jestem z?ym cz?owiekiem , szkoda mi waszych graczy kt?rzy p?ac? za bazy .
Wstawili?cie skrypt z community na teleportowanie si? do zapisanych lokalizacji. Macie w tym skrypcie teleporty do praktycznie wszystkich baz .
Skrypt posiada okienko gui , odpala si? je poprzez komend? . Czyli ta cz??? kodu jest po stronie clienta . Nie jest to podpi?te pod ACL . Ka?dy ma do tego dost?p . Wystarczy wej?? w pliki MTA do folderu z pobran? cz??ci? clienta z waszego serwera . Tam wystarczy chwile poszuka? by dogrzeba? si? do waszego ?miesznego has?a na otwieranie gui z pe?n? list? teleport?w do wszystkich baz .
Wywalcie ten skrypt lub podepnijcie pod ACL Admin je?li potraficie .
Chcecie to mog? to dla was zrobi? .
Je?li si? nie myl? , macie na serwerze (niby) kupione skrypty kt?re s? zakodowane . Sk?d wiecie co tam jest ? Mo?e skrypt np na antyrelog ma te? w sobie skrypt z komend? na zamian? wszystkich pojazd?w w czo?gi ?
Kto to wie .
Funky... Wchodzisz na m?j serwer robisz hejta pod nickiem chyba " Woltik " piszesz " chat by scheckler itd ale ?mieszne ". Co do namiot?w to w?a?nie TY je skasowa?es dzi? : > Poniewa? ka?da baza jest oczyszczona : ) Jedna nie poniewa? jest teleport do hangaru w ktorym jest marker na acl wiec nie mogles wbic : ) Robisz 30 kont na moim forum... Masz swoje dayz kt?re zapewne jest idealne.. ale jakos masz 0/35 graczy ;/
PS. Ja nie kituje ludziom ?e poprawi?em zbugowane psy, po prostu ?ci?gn??e? je z brazylijskich stron I ciekawe czego szuka?e? w mods :* hehe cwaniaczek.. Widze ?e postara?es sie o nowego kompa/serial
Podpis
Fear begins to vanish when we realise
That countries are just lines, drawn in the sand with a stick.
DayZ nie jest kradzione, jest to og?lnie udostepniony tylko brazole to rozkodowa?y i "skrypterzy" dodaj? "super elo mega pro" nowo?ci i rozwi?zania skryptowe na serwery.
Doce? to ,?e Ci o tym powiedzia?em.
B?dziesz si? tu teraz gryz? hah no okej zgadzam si? z Tob? we wszystkim niech b?dzie .
No pobra?em brazylijskie dziadostwo i naprawi?em ,?e dzia?a to ca?kiem przyzwoicie .
Je?li pisze ,?e co? zrobi?em sam to to zrobi?em .
Nie twierdze ,?e to m?j skrypt ale go zmodyfikowa?em jak mi si? podoba .
Wystarczy wywali? kilka zb?dnych linijek i dopisa? par? swoich .
Gdyby? si? zna? na tym chod? troch? to by? skuma? .
Niestety ty masz tyle co Ci internet da .
,,Chat by Scheckler ,,
Mistrz .
Ja ju? si? nie wypowiadam nie ?miec? tego forum zb?dnymi wypowiedziami .
No i powodzenia z serwerem .