Elo chce stworzyc serwer DM do serwera SA-MP mam juz system privcar?w ,system dom?w ,pracy i troche jeszcze ale nie wiem co moze byc jeszcze na DM bo dawno juz takiego serwera nie ma w zak?adce Internet i Hosted wiec nie wiem co tam ma byc za pomoc daje A jak cos to nie system zabaw bo nie zabardzo potrafie
Witaj! Mamy podobne cele Ja te? zmierzam w celu tworzenia serwera DM na SA:MP je?eli chcia?by? po wsp??pracowa? lub co? to m?g?bym si? do ciebie do??czy? razem z swoim projektem. Masz moje GG [CUT] jak co? to mo?emy obgada? jakie? szczeg??y czy co?.
Ostatnio zmieniony przez Shimeon 2016-12-17, 20:54, w całości zmieniany 1 raz
"chce stworzyc serwer DM do serwera SA-MP mam juz system privcar?w ,system dom?w ,pracy" - WTF co to ma by?, jak nie wiesz co to DM to si? za to nie bierz, a i nie pitol ?e nie ma serwer?w DM w hosted bo s? tyle ?e z domieszk? RP co przys?ania samo DM, mog?e? napisa? ?e nie ma czystych DM ale tego jest prosta przyczyna, samo DM szybko si? nudzi ...
Chodzi mi o DM taki jak stary Polski Mega Server chce zrobi? co? podobne i nie odpisujcie jak nie macie po co bo nabija? posty to mo?e sobie kazdy ale pomoc to tylko znikomi ... Prosz? o usuni?cie 3 poprzednich komentarzy
Owszem, przyda?by si? taki typowy DM. System prywatnych pojazd?w jak i dom?w musi by?, na 100%, jednak system pracy ? DM to jednak DM, przyda si? wiele zabaw, event?w, jednak nawet gdy nie za bardzo potrafisz stworzy? owe zabawy, to wystarczy znale?? odpowiedni? ekip? i po sprawie. Podsumowuj?c - mniej zb?dnych system?w typu praca, wo?enie towar?w itp. Jak sama nazwa m?wi, w DeathMatchu chodzi g??wnie o strzelanie, rywalizacj?, za? pojazdy i obiekty to moim zdaniem tylko dodatek. Mo?na by tak?e pomy?le? nad stworzeniem serwera DM, z ograniczeniem wolnej przestrzeni, co? typu serwery CS itp. [ze zmiennymi mapkami].
Serwer PMS to by?a mieszanka FR z 4fun mmo i rp. Tego nie mozna nazwac czystym DM. W tym wszystkim DM to byla tylko cz?stka Fajnie bylo by zobaczec jakis serwer w pelni mmorpg, cos w stylu CS czy GangWars. Tego jest po prostu malo na sampie.Wiekszasc polskich serwerow jakie powstaja to te "pseudo DM" ze wzgledu ze ten tryb wa?kowany jest przez lata, wysz?o sporo gm'ow tego trybu a wiekszosc "pawnerow" nie dala by rady napisac czegos nowego tylko kopiuj wklej, wgram na hosting kupie hosted i "osi?gne sukces ?yciowy".To juz robi sie nudne...