|
Wysłany: 2013-01-28, 18:15
|
|
Lotnik

Piwa: 1
|
|
|
|
Witam, mam do was pytanie. Ot?? ostatnio zastanawiam si? nad napisaniem mapki(Napisaniem, nie skopiowaniem), w kt?rej g??wnym w?tkiem by?yby gangi i respekt. Od razu m?wi? o co chodzi: Ka?dy gracz m?g?by za?o?y? sw?j gang lub do??czy? do jakiego?. Gang opiera?by si? na respekcie, im wi?kszy respekt tym wi?cej maj? r??nych bonus?w(Broni, samochod?w, hajsu). Respekt dany gang zdobywa?by poprzez zabijanie cz?onk?w r??nych innych gang?w(Total DM), b?d? te? poprzez oskryptowane i wcze?niej um?wione walki dw?ch gang?w, w kt?rej zwyci??a oczywi?cie gang, w elminuje innych cz?onk?w drugiego gangu.
Teraz mam do Was 2 pytania:
1. Czy to ma szanse wypali?? Zainteresowa?o Was?
2. Czy jest dost?pny na tyle dobry antycheat, kt?ry by elminowa? jak najwi?ksz? liczb? cheater?w? M?wi? tu o nie?miertelno?ci.
Prosz? o odpowiedzi:)
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2013-01-28, 18:21
|
|
xMLN

|
|
|
|
1. Gra? bym na nim :]
2. Raczej nie musia? by siedzie? ca?y czas jaki? admin.
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2013-01-28, 18:26
|
|
Quis
Wszechwiedzący

Nick w MP: Quis
Piwa: 1110
|
|
|
|
1. Serwer zawsze ma szans? wypali?, je?li gamemode b?dzie poprawnie zaprojektowany i napisany, a sam serwer b?dzie dobrze rozreklamowany i prowadzony
2. Najlepszym anty-cheatem s? administratorzy i funkcja SPEC (podgl?danie). Osobi?cie nie sprawdza?em czy to zadzia?a, ale mo?na u?y? public'ka OnPlayerTakeDamage i po prostu sprawdza? czy poziom ?ycia si? obni?y? po otrzymaniu obra?e?.
Widzia?em te? inny spos?b na pewnym serwerze: do sprawdzenia gracza, admin po prostu u?ywa? jakiej? komendy, kt?ra kierowa?a gracza w odosobnione miejsce i zamra?a?a go. Po chwili obni?a?a poziom zdrowia, a po nast?pnej chwili sprawdza?a ile wynosi poziom zdrowia. No i wtedy by?o wiadomo czy kto? ma god-mode. Spos?b dobry, ale nie wiem czy nie zbyt zaawansowany
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2013-01-28, 19:32
|
|
Combacior

Piwa: 2161
|
|
|
|
Nie?miertelno??? Prosz? Was, jedna z ?atwiejszych rzeczy do zabezpieczenia. Serwer przypomina mi GangWar, m?g?by wypali?.
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2013-01-28, 22:27
|
|
mlody9

Nick w MP: mlody
Piwa: 2
|
|
|
|
Tak, oczywi?cie ?e ma szanse wypali?. Tylko trzeba du?o zabezpiecze?, dobr? strone, gm od 0 i mo?na spr?bowa?. Cz?owiek uczy si? na b??dach.
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2013-01-31, 13:25
|
|
Lotnik

|
|
|
|
Witam ponownie:) Wzi??em si? za mapk?, stworzy?em wczoraj podstawy, system gang?w jest ju? doka?czany.
Jednak jest sprawa. Ma?o co si? znam na tworzeniu stron internetowych. ?aden ze mnie webmaster. Potrzebuje kogo?, kto ogarnia te rzeczy i zrobi?by co? ciekawego. Je?eli kogo? zainteresowa? pomys? na serwer i chce pom?c w stronie, to prosz? o wiadomo??. B?d? bardzo wdzi?czny:)
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2013-01-31, 15:21
|
|
mlody9

Nick w MP: mlody
Piwa: 2
|
|
|
|
Ja mog?, lecz za do?adowanie, ew. sms
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2013-01-31, 15:50
|
|
Retris

Piwa: 5
|
|
|
|
Ja moge to zrobi? bezinteresownie.
Mog? pom?c z reklamowaniem, wygl?dem forum itp.
Napisz na GG: 45946073
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2013-02-01, 22:03
|
|
Lotnik

|
|
|
|
Je?li chodzi o gamemoda uko?czone jest jakie? 20%. Jest ju? zrobiony system gang?w, lecz zosta?o jeszcze du?o pracy. Chce stworzy? r??ne misje dla gang?w np. Jaki? gang b?dzie przewozi? jakie? narkotyki z jednego miejsca do drugiego, lecz wcale nie musz? oni tego dowie?? i zgarn?? kase, mo?e jaki? gang ich ,,wyr?czy?" poprzez ,,odebranie" od nich paczki i zgarn?? ich hajs:) Gamemode z pewno?ci? b?dzie rozbudowany, b?dzie wiele w?tk?w pobocznych;)
B?d? was co jaki? czas informowa? jak tak prace:)
|
|
|
|
|
|
| Tagi: czy :: serwer :: szanse :: wypalić? |
Anonymous

Na forum: 245 dni

|
Anonymous Koniecznie zajrzyj na:
|