Po pierwsze, to jest taka funkcja jak TextDrawSetString, za pomoc? kt?rej zmieniasz tekst danego textdrawu - wi?c nie trzeba tworzy? kilka textdraw?w, tylko jeden i go edytowa?. Po drugie, ?eby pokazywa?o u?ywasz funkcji TextDrawShowForPlayer. W timerze zmieniasz tekst
Ta, r?bcie po swojemu. Co ja si? b?d? stara?, ?eby ta mapa by?a bardziej optymalna. Biker_, chodzi?o mu o to samo, tylko nie rozumiesz dzia?ania mojego kodu. Ile linijek ma m?j kod, ile Tw?j - b?dzie dzia?a? tak samo, tylko mniej linijek = lepsze (przewa?nie) i bardziej optymalne.
Po 5 razy wyprintuje w konsoli serwera ka?d? wiadomo?? z tablicy blaa. Zamiast print u?yj co tam chcesz. Ca?y kod jest dobry - jak nie zadzia?a to ?le co? zrobi?e?, lub gryzie si? z map? (Ta mapa POP to jedno wielkie zbugowane, brzydkie g?wno)
Nie dzia?a wy?ancza sie. Lepiej uzyc tego mojego kodu tylko bez tych b?edow. Bo twoj kod sie buguje i wy?ancza mi kompilator. zle cos jest. i napewno to nie wina mapy boo sama nie ma prawa sie wy?aczyc.
Kod jest dobry, ja j***e - ssa ci zaraz dam, ?e wszystko chodzi dobrze. Co do mapy wymieni? wszystkie z?e cechy mapy.
Przer?bka full dm (mapa pisana sprzed dwoch lat - stare funkcje)
Nieoptymalna, kod ?le u?o?ony, zasyfia?y
Brak u?ycia nowych funkcji, tylko s?aby strtok
Dini - m?wi samo za siebie
By? bug z odejmowaniem dni vipa, kt?ry ja wam naprawi?em
Brak zabezpiecze? przed dzie?mi (Fake kill, speed hack etc.)
Wymieni?em te, kt?re przysz?y mi do g?owy - jakbym si? wysili? znalaz?bym wi?cej, ale to s? takie podstawowe
Potrafisz tylko krytykowac czyja? prace, Ja zaczynam i nie uwazam ze zabezpieczenia lub jakies wymyslone przez ciebie funkcje by?y tak jak to mowisz bugiem...
U?ozenie kodu, uzycie innych funkcji w niczym nie przeszkadza bynajmniej mi a jak masz krytykowac czyjasc prace i ch?c rozwoju w?asnie tej mapki to nie musisz wcale sie wypowiadac i pomaga?.
Ja nie napisa?em, ?e to bugi - z?e cechy. Zanim co? napiszesz, przemy?l to - i przeczytaj dok?adnie. Zabezpieczenia s? potrzebne w ka?dej dobrej mapie - nie masz w?asnej, lub dobrej mapy serwer nie wypali.
Mo?e i potrafi? krytykowa?, ale umiem te? stworzy? co? swojego. Teraz pisz? map? DM od 0. Nie b?d? pisa? co zawiera, bo i tak nie zrozumiesz.
Co do pomocy, ja ju? pomog?em - ale jak nie potrafisz wklei? kodu i zmieni? tekst wiadomo?ci to przepraszam.
Reklamuj_TD - to nazwa Textdrawu kt?ry musisz sobie zrobi?, albo jak ju? zrobi?e? no to wystarczy nazwy pozmienia? i gotowe. pamietaj ?e ostatnia wiadomos? nie ma przecinka (,)