Cze??. Od kilku dni my?l? ?eby w ko?cu otworzy? serwer. Tylko niestety nie mam pomys??w jaki tryb gry mog? wykona?. Pierwsze my?la?em nad reaktywacj? og, lecz niestety nie op?aca ju? si? robi? RPG. Oczywi?cie our-game napisany od nowa z nowszymi systemami, jak by? pisany mia?em 14/15 lat i nie zna?em si? na tym j?zyku tak jak znam si? teraz. Drug? propozycj? jest serwer Truck. My?la?em ?eby odwzorowa? ETS 2 i przenie?? go do MTA. Bez map jedynie wygl?d/interfejsy itp. oraz wykona? podobne systemy jak w grze. Niestety nie mam pomys??w kt?ry projekt wykona?. Prosz? Was o zag?osowanie w poni?szej ankiecie. Pomo?e mi to w wyborze trybu gry Dzi?kuj? oraz pozdrawiam spo?eczno?? GTAOnline.pl
Vice Admin: Jeśli potrzebujesz pomocy w sprawach organizacyjnych lub technicznych - skontaktuj się ze mną.
Co by? nie zrobi? to mog?oby bardzo dobrze wyj??. Jakby? zrobi? dobry RPG i i tak gracze by si? znale?li, tak samo DayZ czy Truck. Mo?e ankieta Ci pomo?e ostatecznie zdecydowa?.
Wystarczy w przegl?darce serwer?w sprawdzi? jakie tryby gier s? popularne. Zreszt? mo?e w ko?cu czas na co? nowego, a nie robienie w k??ko tego samego? Polska scena MTA zatrzyma?a si? g??wnie na serwerach RPG, RP, Truck, Dayz. No ale c??, trzeba robi? ich jeszcze wi?cej, bo s? popularne i przecie? nowo?ci nie maj? szans si? wybi? spo?r?d tych tryb?w.
Ja bym ch?tnie zobaczy? serwer RPG+Drift. A mianowicie rozgrywa na ca?ym San Andreas, oczywi?cie prace jak i frakcje. Za ilo?? pieni?dzy zarobionych mo?na by kupowa? handy na drift i ulepsza? swoje auta, b?d? kupowa? auta w salonie kt?re zosta?yby podmieniona na jakie? fajniejsze wizualnie. ?e by?by to serwer drift, organizowane by by?y r??nego rodzaju pokazy swoich umiej?tno?ci na eventach, takie eventy mog?yby si? odbywa? 2x w tygodniu, frakcje by?by zatrudniane do pomocy przy nich. Gracze mogliby organizowa? te? swoje akcje pokazu drift?w (nielegalne) a przy tym by?by wypadki czy wezwana by?by policja.
Ja z ch?ci? zagra?bym na jakim? polskim serwerze opartym na klasyczn? rozgrywk? z samp. Czyli zabawy typu chowany, wy?cigi, drag, i inne gry. Je?li chodzi o RPG to jest naprawd? mocna konkurencja oraz mn?stwo serwer?w. Przemy?l to.
Proponowa? bym co zrobi? serwer Dayz cho? nie taki jak ka?dy inny gdzie jest nudna gra bez zapowiedzi startowej od czego si? zacz??o itd bo ka?dy serwer Dayz to ?adowanie zasob?w serwera rejestracja strzelanie i dupa a chodzi mi o to by te? by?o co? w podobie non-stop Dayz lub TOP-GTA RU cho? po polsku i chod? mi o tryb np gdzie gracz p?aci za baz? kt?r? sam wykraftuje co? w podobie Army lub H1Z1 wiem wielki trod jest przy tym i ci??ka praca ale op?acalna ja mam w planach teraz zrobi? serwer Dayz z nowym GUI systemem p?atno?? itd jak i r?wnie? z eventami na serwerze by zach?ci? graczy do wsp?lnych zabaw jak co? mo?esz pisa? na priv do mnie pod Dayz wykona?em nowy HUD jak i teraz inventory robi? nowe potem tabulator i panel grup na koniec zombie itd
Jak najbardziej to co pan UP. Polska scena MTA nie ma czym si? pochwali? je?li chodzi o DayZ. Ludzie wrzucaj? gotow? paczk?, nawet nie spolszcz? i gra tam 30-50 os?b. ?miech na sali. Split zastan?w si? nad DayZ bo wiem ?e twoje umiej?tno?ci podo?aj? temu wyzwaniu i wkoncu serwer si? utrzyma w?r?d tej plagi RPG. A gracze graj?cy na tych pseudo DayZ napewno by docenili twoje starania. Przemy?l to i informuj o podj?tej decyzji bo sam czekam na ostateczn? decyzj?. Pozdrawiam i mam nadziej? ?e kiedy? zagram na Twoim DayZ