C:\Users\Wojon\Downloads\JerryDM.pwn(2387) : error 028: invalid subscript (not an array or too many subscripts): "GetPlayerName"
C:\Users\Wojon\Downloads\JerryDM.pwn(2387) : warning 215: expression has no effect
C:\Users\Wojon\Downloads\JerryDM.pwn(2387) : error 001: expected token: ";", but found "}"
C:\Users\Wojon\Downloads\JerryDM.pwn(2387) : warning 217: loose indentation
C:\Users\Wojon\Downloads\JerryDM.pwn(2387) : error 036: empty statement
C:\Users\Wojon\Downloads\JerryDM.pwn(2387) : fatal error 107: too many error messages on one line
new Nick[MAX_PLAYER_NAME];
GetPlayerName(playerid,Nick,sizeof(Nick));
format(Text,sizeof(Text)," [INFO] Gracz %s wygral darmowe 10000exp w wylosowaniu!",Nick(playerid);
Pytanie. Skompilujesz mi do do pliku .amx ?
Mam problem i nie moge go skompilowac.
Jesli ktos by mogl prosil bym o wrzucenie na strone mediafire i podeslanie linka na pw.
Nagroda to piwo i resp !
Pytanie. Skompilujesz mi do do pliku .amx ?
Mam problem i nie moge go skompilowac.
Jesli ktos by mogl prosil bym o wrzucenie na strone mediafire i podeslanie linka na pw.
Nagroda to piwo i resp !
Pomagamy na forum daj errory jakie ci wyskakuj? i linijki
Polecam GM to co powinien mie? ka?dy serwer DM. Jedyne czego nie ma to gang?w ale zawsze mo?na dorobi? fajny do edycji Jakbym nie ko?czy? z SA-MP to bym stawia? na tym GM serwer. PS jak kto? ma problem pisa?
Podpis
Pomogłem? Możesz dać zimnego browara
Chcesz coś? Pisz na PW.
Szukasz kogoś kto by zrobił obiekty? Napisz!
Kontakt GG: 65142802