Siemka. Mam do was wszystkich sprawe. Da?by rad? kto? da? link do skryptu z edytacj? blip?w na mapie? Prosi?bym tak?e o instrukcje jak doda? i usun?? blipy. Jestem nowy i troche ma?o kumaty. Narazie si? ucze wi?c nie wiem jeszcze jak to zrobi?. Pomocnym dam +respekt i piwko czy cos xD.
Sorki je?li pomyli?em dzia? i wgl.
Ostatnio zmieniony przez _Haze 2017-08-12, 12:15, w całości zmieniany 2 razy
Dzieki stary. Jeste? super.
Mam te? pytania do cb niezwi?zane z tym tematem.
Czy gamemoda da rad? wgra? na lokalny?
Albo czy da rad? jako? zrobi? tak aby nie pojawia?y si? te auta na pocz?tku?
Ok, a wiesz jaki jest taki fajny gamemode taki kt?ry podchodzi pod prawdziwe zycie albo co? xD.
I to taki ?eby zadzia?a? na lokalnym.
A i czy jak podam komu? IP Serwera lokalnego a jest on w innym mie?cie i wgl to nie zadzia?a mu no nie?
1. Niestety nie znam takich Gamemod?w.
2. Nie zadzia?a
?eby pogra? sobie w 2 na prywatnym polecam Ci serverproject.eu
Zap?acisz 7 z? a bd sobie gra? miesi?c z kim chcesz, kiedy chcesz
A czy da rad? tak aby jak sobie ulepsze auto i komu? jeszcze z tego panelu Admina to ?eby to auto nie znikn??o. Bo mam juz skrypt kt?ry po zalogowaniu si? przywraca pieni?dze kt?re mia?em przed wyj?ciem ale auta znikaj?. Wiesz mo?e jak to zrobi??
A i wiesz mo?e czy zadzia?a na lokalnym skrypt z komisem czy tam salonem z pojazdami?
[ Dodano: 2017-08-12, 06:01 ]
W?a?nie mam zamiar otworzy? serwer typu RPG ale najpierw musze si? jeszcze troche nauczy?. Jak narazie na serwerze mam kilka podmienionych aut i kilka prac, jeden skrypt na prace napisa?em prawie samemu wi?c co? ju? mi si? uda?o zapami?ta? ale to za ma?o ?eby otworzy? go ju?.
Sorki ?e tak cie m?cz? ale mam jeszcze kilka pyta? xD.
1. Czy da rad? usun?? blip kt?ry zosta? stworzony przy wgraniu skryptu z prac? lub go chocia? zamieni? na inny.
2. Czy przechowalnia b?dzie dzia?a?a te??
3. I czy system dom?w da rad? da?? Bo znalaz?em skrypty i nw czy zadzia?aja.
Ok dzieki bardzo ziomek.
Dzi?ki ?e znalaz?e? dla mnir czas oraz tak szybko odpisywa?em i ?e na tyle pyta? odpowiedzia?e?.
Jak b?d? mia? te 10 post?w xd, to dam ci respekt