Witajcie, robie serwer typu 'Drift'. Mam z tym jeden problem, gdy? chce zrobi? taki skrypt kt?ry b?dzie zmienia? headling pojazdu na wpisany przezemnie gdy pojazd zostanie zespawnowany. Wiem, jest na community 'hedit' ale to tylko jak sobie sam kto? zrobi. Widzia?em na paru innych serwera skrypt, kt?ry chc? zrobi?. Pomo?ecie ? Chodzi mi o jak?? funkcj? lub co? innego. A mo?e kt?ry? z was, ma skrypt taki i chcia? bym mi go urzyczy? lub widzia? go gdzie? na jakim? forum. Je?eli tak, niech napisze gg:3689199. Oczywi?cie za pomoc zimny
To zale?y. Je?li chcesz, ?eby wszyscy mieli ten sam handling np. Bullet'a, to u?ywasz setModelHandling.
setVehicleHandling u?ywasz na poje?dzie stworzonym na przyk?ad za pomoc? createVehicle(). Wtedy handling b?dzie dzia?a? tylko dla pojazdu stworzonego poprzez funkcj? createVehicle.
OT:
Tylko nie zmieniaj handlingu Elegy, b?agam ;_;
Ewentualnie mo?esz si? pobawi? w co? takiego:
1. Usuwasz to co wy?ej Ci poda?em.
2. Tworzysz tabel? z nazwami pojazd?w lub pobierasz nazw? ka?dego pojazdu i np. jak algorytm znajdzie nazw? "Elegy" to zamieni np. na "BMW".
3. Wy?wietlasz - tutaj ju? musisz niestety uruchomi? wyobra?nie i pr?bowa? do skutku .