Witajcie!
Ostatnio zacz??em tworzy? r?znego typu graficzki pod projekty na platformie Multi Theft Auto [MTA]. Mo?e moje prace nie s? narazie zbyt "Zaawansowane" Lecz z czasem nauki b?da coraz lepsze. Narazie chcia?em pokaza? prace kt?re zdo?a?em wykona? dla paru projekt?w.[/center]
Ostatnio zmieniony przez TerroRek 2021-01-22, 23:11, w całości zmieniany 1 raz
Mo?e na pocz?tek co? o mnie
Nazywam si? Kacper i mam 20 lat. Mieszkam w Wojew?dztwie podkarpackim [Rzesz?w]. Interesuje si? Pi?k? no?n? oraz Grafikami komputerowymi. W grafikach siedze ju? ponad 5 lat, lecz od ponad 1,5 roku zacz??em bawi? si? w grafiki na MTA, tworzac je na r?znego typu projekty RPG oraz RP .Uwielbiam s?ucha? hip-hopu i techno, dlatego cz?sto wyje?d?am z kumplami na kilkudniowe imprezy muzyczne. Komputer to dla mnie okno na ?wiat. Bardzo lubi? rozmawia? na czacie i poznawa? r??nych ludzi. Cz?sto spotykam tam osoby, od kt?rych dowiaduj? si? r??nych ciekawych rzeczy, jednym s?owem ??cz? przyjemne z po?ytecznym. Cho? bardzo lubi? pracowa? z komputerem to staram si? nie sp?dza? przy nim zbyt du?o czasu. Posiadam poczucie humoru - z wielu rzeczy potrafi? si? za?mia?, po?artowa?, lecz wiadomo - jak wszystkie rzeczy z umiarem, do pewnego momentu. Na samym ko?cu chcia?bym dopisa?, ?e jest jeszcze kilka rzeczy, kt?re m?g?bym wymieni? o mnie, lecz nie chce was zbyt bardzo zanudza? opowie?ciami o mnie. Dodatkowo nie ma si? jeszcze co specjalnie rozpisywa?, ?eby to kto? wgl czyta? do ko?ca...
Co oferuje:
> Tworzenie grafik pod serwer
> Tworzenie map pod serwer [exteriory]
> Pomoc przy serwerze
> Kulture osobist?
> Starannie wykonane prace
Czego oczekuje:
> Kultury ze strony W?a?cicieli jak i samej Administracji/os?b tworz?cych
> Zdecydowania
> Ogarni?tej Administracji