xD Znalaz?em id bramy i id tych co jest wok?? ale nie wiem jak w tym programie podnosi? do g?ry i na d?? dawa?. I jeszcze gdzie to zapisze? Te pliki co teraz robi??
[ Dodano: 2012-08-11, 16:21 ]
Nie jestem pewien czy to jest to CreateObject(19313, 134.82, 1941.55, 21.71, 0.00, 0.00, 0.21);
[ Dodano: 2012-08-11, 16:24 ]
a wsp??rz?dne x, y, z to chyba to
134.8109, 1941.5098, 21.7054 zamni?ta
134.6765, 1941.3721, 14.9191 otwarta
[ Dodano: 2012-08-11, 16:46 ]
Okey usune??m t? bram? i wstawi?em ten p?ot teraz nie wiem jak doda? te zmiany do Mapy albo skryptu w GTA SAN ANDREAS MULTIPLAYER
[ Dodano: 2012-08-11, 16:58 ]
Albo mog? kogo? prosi? o zrobienie dla mnie tego skryptu? Aby ta g?upia brama si? otwiera?a? Najlepiej ?eby by?o w .PWN
Albo nadal b?dziemy si? musieli tym m?czy?.
My?lisz ?e obs?uga tego programu jest konieczna?
Mylisz sie - wystarczy mta map editor (najnowsze wersje), w kt?rym mozna "skopiowa?" obiekt z mapy - czyli np. takie ogrodzenie kopiujemy w mta, i to samo ogrodzenie stawiamy na starym (tym co jest w mapie).
potem tylko wyci?gamy z pliku kordy tego ogrodzenia, w mapie usuwamy
i stawiamy nowe ogrodzenie (korzystaj?c ze starego) tylko id zmieniamy i gotowe.
a co do bram, to nie wiem czy s? ich obiekty, wiec samemu co? trzeba pokombinowa? i dopasowa? jak?? brame.
Nie wiem po co chcesz to robi? przez mta map editora, skoro map editor do sampa jest ?atwiejszy w obs?udze i w dodatku kolega wszystko dobrze zrozumia?, ale z tym spamem to niech?tnie czytam ten temat.
Ja m?wie ?e jest inna mo?liwo?? i tw?j post z tym ?e kolega daleko w pawn(!) nie zajedzie... bo obs?uga tamtego programu nie jest do tego potrzeba, jak sie nie potrafi, albo np. komu? ten program nie dzia?a (s? i takie przypadki, jak np. u mnie, ?e widz? tylko czerwone kwadraciki - wina karty grafiki) to mo?na sobie inaczej poradzi?. ale z pawn to nie ma nic zwi?zanego.