Witajcie, wi?c tak posiadam mapk? z foru "RP-PL" wersje 8.3/8.4. Zrobi?em sobie do niej dzia?aj?c? Baze MySQL, serwer ?aduje si? bezproblemowo, bez ?adnych b??d?w. Po wej?ciu na serwer i wpisaniu has?a do konta, posta? znajduje si? gdzie? w powietrzu i zaczyna spadac i wyskakuje "Server close connections", zdaje mi si? ze pod teksturami. zaciekawiony spoj?a?em w baz? i jak sie okazuje wsp??rz?dne po kazdym zalogowaniu w bazie zeruj? sie, czyli w pos_x; pos_y; pos_z s? wsp??rz?dne 0.00000. Sprawdza?em to klkakrotnie, potem wszed?em na inna posta? i te? wsp??rz?dne sie zeruj?. Jest kto? mi w stanie doradzi? co mo?e by? nie tak?
Szczerze powiedziawszy nie wpad?em na pomys? ze moze byc to wina clienta, ale czemu tak jest je?eli tak ze wystepuje ten problem na R2? Ale sprawdze z tym co napisa?e? zobaczymy..
Ja wiem ze wersji servera, ale chodzi o to ze mam zainstalowane 0.3d R2 i serwer przerobiony tez na 0.3d R2. Ale nie wiem jak to wygl?da w mapce i co bym musial zmienic zebym m?g? si? logowa? na wersji R2.. hmm, jescze tego nei sprawdzilem, gdyz po odinstalowaniu sampa gdy instaluje 0.3d, ale ?apie funkcje R2, hmm :>