marrczeczek, wi?c musisz mie? wykupion? inaczej nic nie zrobisz po za acl
[ Dodano: 2016-11-30, 19:30 ] marrczeczek, dzisiaj nie mam jak ci pomoc gdy? jestem w trakcie pisania swojego gm i dopiero w pi?tek po po?udniu b?d? mia? czas wi?c b?d? m?g? ci pomoc przy tym . Aha a na jakim hostingu masz serwer ?
marrczeczek, serio na pukawce chcesz stawia? serwer ? To jest najgorszy hosting do mta nie polecam go osobi?cie korzystam tylko z serwerproject tam wszystko jest ?atwe w obs?udze i nie ma problem?w tyle co na pukawce TheAngorek,
jedno jest w dutyadmin a drogie jest w core ale osobi?cie nie polecam tego gm gdy? ma du?o b??d?w i ?atwo go rozwalic bez problemu .
Bardziej ci polecam korzysta? z paczki ya gdy? nie mia?em z ni? ?adnego problemu
Siema takie pytanie w urzedzie jest marker do wynajecia domku a w ls nie ma zadnych domkow i w tym tkwi moj caly problem z tym gm all smiga ale te domki nie! wytlumaczy ktos dlaczego? bo nie mam pojecia i jeszcze jedno bo np jak zabiore sobie prawko to sie to nie zapisuje dlaczego?
TheAngorek, masz do dane do grupy acl admin
core
gui
logowanie
duty
je?li nie dodaj i sprawd?
Pomoglem ? Postaw
a co do dom?w to nie wiem bym musia? to zobaczy? ale aktualnie nie mam czasu gdy? pracuje nad swoim serwerem rpg
Gdy wchodz? na serwer pojawia si? okienko logowania i nie mog? si? zalogowa? ani zarejestrowa?. Gdy pr?buje si? zarejestrowa? to nic si? nie dzieje a gdy zalogowa? to ?e nie ma mnie w bazie. I st?d pytanie co mam zrobi?? Chcia?em edytowa? baze danych dol?czon? do plik?w ale wymaga podania has?a. Ewentualnie gdzie mog? zmieni? ustawienia by podpi?? wszystko pod w?asn? baz? danych?