Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2026-01-19, 15:44

Colin_Carleone

Na forum: 5725 dni

Piwa: 4800

Respekt: 83,3

Witam wszystkich serdecznie!

Z dniem dzisiejszym chciałbym wam udostępnić pliki serwera fivem który nosił nazwę TruckWorld i był jedynym aktywnym serwerem truck w Polsce. Jedynym właścicielem serwerem byłem Ja czyli XIgrekZ, dostęp do plików przez cały okres kiedy byłem właścicielem miałem tylko Ja, z powodu spraw prywatnych musiałem niestety oddać komuś projekt no i oddałem ale nie sądziłem że nowy zarząd będzie awansował administrację za pieniądze, a z graczy zdzierali kasę na każdym kroku dlatego dzięki tym plikom możecie SAMI POSTAWIĆ TAKI SERWER i się na nim uczyć :)

Skrypty były pisane przeze mnie, jeśli czegoś nie wiedziałem to wspomagałem się chatemgpt ( dla tych co będą płakać jeśli w kodzie znajdą jakieś poprawki ). Myślę że ZA DARMO to uczciwa cena dla was i skorzystacie z tych pliczków.

Co ma w sobie ten "GM"?

Oskryptowane frakcje takie jak:
- Policja
- Pogotowie
- Pomoc Drogowa

Dodatkowo firmy transportowe z własnymi malowaniami naczep podczas brania zlecenia.

System lvl, system truck, system transportu samolotami, system vip oraz wiele, wiele więcej!

Serdecznie zachęcam do pobrania :) Pozdrawiam :)

Ukryta wiadomość / Hidden message(aby ją zobaczyć musisz postawić użytkownikowi)
Wiadomość została ukryta, aby ją przeczytać należy się zalogować.

Postaw piwo autorowi tego posta

Więcej szczegółów
Wystawiono 26 piw(a):
ProBaton, String256, MrSadfish, MrKacu13, rufijok, RemekZwanyCJ, RedSkyLander, Kondzius, Ratol, anonimovy, DevJumpDj, Irekeandawn, PauzaTM, NO3D93X, MTAPawel, DanioOne__, ItzHaze, krystianandrzej, michvl., Mikuss2222, kajzersky_, posterr11, badkon, Nstyk, OponaMarekPodz, thekoteczek
Tagi: truckworld :: jedyny :: serwer :: truck :: polsce!
Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » GTA V » FIVEM - MULTIPLAYER GTA V » Zasoby do FIVEM » [GM] TruckWorld - Jedyny serwer t Odpowiedz do tematu