Je?li nie masz SP3, wystarczy prosty trick, KLIKNIJ TU!!! , a jesli masz tylko sp3 to bedzie dzia?a?, chyba, ?e masz SP2 to wtedy u?yj tego tricku powy?ej, je?li masz SP1 to nie wiem ...
Sorry za odkopanie tematu ale mam pytanie czy usuwa to b??d w kt?rym pisze ?e mamy zainstalowa? nowe sterowniki do karty graficznej lub nowego directx ?
1. to nie program tylko funkcja ktora zamiast z karty grafiki wczytuje siny itp z ramu.
2. to jest funkcja ktora tylko pozwala uruchomic gta iv na slabej karcie, nie sluzy to do podkrecania karty graficznej...
3. czytanie ze zrozumieniem....
Podpis
Jestem jaki jestem, ale wiem że jestem...
Zakończyć przygodę poraz ostatni... > http://www.destix.pl/?p=30
Mam pytanie. Czy jak zrobie to co w [TUT] Pojdzie mi GTA IV na moim kompie:
- 1.5GB Ramu
- Radeon 9550 256MB
- Intel Pentium 4 CPU 3.0GHz
Prosze o Fast odp'y.
[ Dodano: 2009-09-04, 21:32 ]
Moim zdaniem to przez Windows'a 7, bo moj kolega na Windows XP ?migalo mu bez problemu przerzucil sie na Viste by?o gorzej potem na Windows 7 wogole mu sie nie wlaczylo. Moim Zdaniem XP RLZ
xp jest tylko dlatego dobre ze stare i wszystko dziala, a windows 7 jest nowy i ma wymagania. ja osobiscie pod wzgledem graficznym i technicznym wole 7
Podpis
Jestem jaki jestem, ale wiem że jestem...
Zakończyć przygodę poraz ostatni... > http://www.destix.pl/?p=30
To nie dzia?a.. Sprawdza?em to, kiedy mi jeszcze nie dzia?a?o gtaiv ale teraz jest ju? ok i mi normalnie iv chodzi. Bez ?adnych mod?w czy co?. Ale je?eli ktos ma problem i to mu chodzi to ok. Ja tylko wyra?am swoje zdanie.
Se7en ma w?a?nie ma?e wymagania...
Cz?owieku o czym ty piszesz.
1. RAM jest du?o wolniejszy ni? VRAM.
2. Zasada ta bazuje na tym samym co zintegrowane karty (przekazuje obrazy do pami?ci RAM, jednak?e, szyny RAMU, s? du?o wolniejsze jak VRAMU, jak wy?ej napisa?em).
3. Pami?ci VRAM nie da si? podkr?ci? (rozbawi?o mnie to najbardziej), mo?esz tylko j? powi?kszy? korzystaj?c ze ?r?de? zewn?trznych. Odradzam ten spos?b, bo mo?e i mo?emy gra? na wysokiej rozdzielczo?ci, lecz to spowalnia ca?y proces...