Co do tokio drifta to ja mia?em. Znalaz?em na pewnym warezie i z ciekawo??i ?ci?gne?em. Gra wa?y?a zaledwie 1.5 giga! Niestety tylko zosta?y ztunningowane wszystkie fury i nic wi?cej. (niekt?re zamienione a nie strunningowane) Gra si? zacina?a przy 3 misji. Gra jest tylko do 'pobawienia sie'...
ja gra?em w GTa SA tokyo drift . to s? g??wnie wy?cigi zamiast normalnych misji a nie ma r?cznego(spacja) tylko spowolnienie czasu. og?lnie jest OK ale po kt?rej? tam mijsji mi sie wy??cza. jest po rusku ale dzia?a spolszczenie
ja moge wszystko poda? nawet z k?d pobra? takie gierki w san andreas tkyo drift to jest normalny inny ?wiat sa ak by inna gra nie trzeba mie? san andreas zeby gra? w gta tokyo drift jak kto? chce moge poda? linka z k?d pobra? je?li pomog?em postawcie
ja moge wszystko poda? nawet z k?d pobra? takie gierki w san andreas tkyo drift to jest normalny inny ?wiat sa ak by inna gra nie trzeba mie? san andreas zeby gra? w gta tokyo drift jak kto? chce moge poda? linka z k?d pobra? je?li pomog?em postawcie
To podaj od razu, przecie? wiesz ?e znajdzie si? kto? kto chce ... Bezduszne nabijanie post?w