Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2011-11-02, 20:25

War3st

Na forum: 6826 dni
Nick w MP: War3st

Piwa: 55

Respekt: 45,3

Witam. Chcia?bym poruszy? temat klimatu w nowej ods?onie Grand Theft Auto. Po obejrzeniu trailera ju? raczej co nieco wida? na ten temat. W GTA IV by?o do?? mrocznie i w sumie to by?o fajne. W pi?tce jednak wida?, ?e to powr?t do czas?w San Andreas, lecz czy nie wyjd? z tego kolorowe Simsy w gangsterskich klimatach?

Postaw piwo autorowi tego posta

Wysłany: 2011-11-02, 20:59

krzyzan

Na forum: 5669 dni

Piwa: 2132

Respekt: 135

War3st, Troszk? masz racj? ale jak kto lubi.
Ty wolisz mrok ja w IV przesta?em przez niego gra? tutaj fajnie si? zapowiada jest jasno ?adne tekstury og?lnie Zaje*** teraz na pewno b?d? podzielone zdania ale troszk? w stron? sims?w poszlo zgodze si? ale nie tak ?le :D

Wysłany: 2011-11-02, 21:05

Prusek

Na forum: 6110 dni
Nick w MP: Thomas_Prusek

Piwa: 10

Respekt: 50

Ja tam uwa?am, ?e GTA posz?o teraz w du*e... Ale podoba mi si? ?e wr?cili do Los Santos. Mo?e spotkamy tam CJ ? Kto wie czy nie on b?dzie naszym Guru :p .

Podpis

Ok, there was a bit strange.

Wysłany: 2011-11-03, 03:17

Mały_Głód

Na forum: 5612 dni

Piwa: 323

Respekt: 39

Mi w GTA V nie podobaj? si? niekt?re pojazdy i w og?le wszystko wygl?da jak z plasteliny :shock: NO A GDZIE TE WYPADANIE PRZEZ SZYB? CO W GTA IV NO A GDZIE TEN KRZYK NICO NO A GDZIE JEST TEN REALIZM! G?WNO NIE REALIZM PEWNIE B?DZIE REALIZM GORSZY NI? W LA NOIRE!! I B?DZIEMY CHODZI? JAKIM? TYPKIEM CO MA OKO?O 50 LAT I CO ON MA ROBI?? SKAKA? PRZEZ P?OT SKAKA? NA SPADOCHRONIE? Moje pole widzenia si? nie zmieni dop?ki nie zobacz? drugie Trailera albo mo?e pe?nej wersji gry ;)

Wysłany: 2011-11-03, 20:40

marian_spox

Na forum: 6004 dni

Respekt: 48,8

GTA "V" zach?ci?a mnie, poniewa? posiada klimat Los Santos. Realizm ? Co wy wygadacie. Gra nigdy nie zast?pi realizmu, wi?c nie spodziewajcie si? byle jakiego cudu lol

Wysłany: 2011-11-03, 21:35

Mały_Głód

Na forum: 5612 dni

Piwa: 323

Respekt: 39

marian_spox, Por?wnaj Gta IV z Gta 3 i napisz gdzie jest lepszy realizm :shock:
Ja chcia?bym ?eby by?o w GTA V lepsze prowadzenie woz?w itd ni? w GTA IV :p

Wysłany: 2011-11-04, 14:17

krzyzan

Ma?y_G??d, No masz racj? w IV jest masakra

Wysłany: 2011-11-04, 14:17

Kaczor3k

Na forum: 5671 dni

Piwa: 1814

Respekt: 89,3

Ostrzeżeń: 60%
"Ma?y_G??d" napisał/a:

prowadzenie woz?w itd ni? w GTA IV

Prowadzenie woz?w w czw?rce to istna masakra :( Aczkolwiek fajnie si? buta pali i to ma zosta?! :P

Wysłany: 2011-11-04, 14:21

krzyzan

Kaczor3k, Mogli by doda? ?e po pewnym czasie wi?kszy dym + p?kaj?ce gumy na stal?wkach ciekawie by by?o :D

Wysłany: 2011-11-04, 14:24

Kaczor3k

Na forum: 5671 dni

Piwa: 1814

Respekt: 89,3

Ostrzeżeń: 60%
krzyzan, Dym w 4 pocz?tkowo jest fajny, ale potem ju? tak samo si? dymi :x do dupci.

Wysłany: 2011-11-04, 14:54

WuZeet

Na forum: 6411 dni

Piwa: 521

Respekt: 66,3

Ma?y_G??d, teraz taka moda, na grafik? "platelinow?", znaczy tak? art'ow?. Mi si? podoba tu grafika, jednak reszta. Hm.. Maybe..

Zgodz? si?, ?e fizyka jazdy powinna by? inna ni? w Grand Theft Auto IV, bo tam to by?a istna masakra. Ju? po obejrzeniu po raz pierwszy trailera GTA V zobaczy?em, ?e fizyka jazdy jest identyczna jak w GTA IV, w sumie nawet te samochody s? bardzo podobne do siebie. Gdyby tak por?wnywa? do GTA IV to te samochody s? takie same, mo?e nie kt?re maj? kolory bardziej takie, matowe (?). Wi?kszych zmian nie widz?.

Klimat... hmm.. Mi taki pasuje, przypominaj? mi si? czasy Vice City, GTA San Andreas do pi?tej cz??ci nie ma por?wnania klimatem. Tu jest bardziej taki jasnawy, balowy, wakacyjny. Promieniuj? jasne kolory. Jest dobrze. Na trailerze roweru nie zobaczy?em, a my?l?, ?e powinni to uwzgl?dni?, mogliby nawet jakie? "alejki" porobi?.

Szkoda r?wnie?, ?e to b?dzie tylko Los Santos i okolice (jakie? wioski, i tym podobne), jednak s?ysza?em, ?e mapa GTA V b?dzie bardzo rozbudowana i b?dzie mo?na j? por?wnywa? do mapy ca?ego San Andreas. Czyli wychodzi?oby na to, ?e Grand Theft Auto V b?dzie mia?o bardzo dobrze zaprojektowane drogi, dlaczego? Cho?by dlatego, ?e ta mapa jest du?a, a Los Santos samo w sobie a? takie wielkie nie by?o, wi?c skala si? zmieni, do wyznaczonego punktu np. w GTA San Andreas, za???my, jedzie si? z 2 minuty, a w GTA V od 3-5 minut. ;)

Wysłany: 2011-11-09, 18:25

hulkhogan997

Na forum: 5479 dni
Nick w MP: Veisenhart lub Hulk

Piwa: 16

Respekt: 17,5

Ostrzeżeń: 20%
Gta V b?dzie najwi?ksza z po?r?d wszystkich cz??ci GTA. B?d? wsie czy inne mniejsze miejscowo?ci czyli tak jak w gta sa. Klimat na 100%

Podpis
EloElo3289: Trolling to zabawa w odpowiednich rękach.

Wysłany: 2012-02-08, 11:20

tanq0811

Na forum: 5232 dni

"Ma?y_G??d" napisał/a:

Mi w GTA V nie podobaj? si? niekt?re pojazdy i w og?le wszystko wygl?da jak z plasteliny :shock: NO A GDZIE TE WYPADANIE PRZEZ SZYB? CO W GTA IV NO A GDZIE TEN KRZYK NICO NO A GDZIE JEST TEN REALIZM! dno NIE REALIZM PEWNIE B?DZIE REALIZM GORSZY NI? W LA NOIRE!! I B?DZIEMY CHODZI? JAKIM? TYPKIEM CO MA OKO?O 50 LAT I CO ON MA ROBI?? SKAKA? PRZEZ P?OT SKAKA? NA SPADOCHRONIE? Moje pole widzenia si? nie zmieni dop?ki nie zobacz? drugie Trailera albo mo?e pe?nej wersji gry ;)

Oj ch?opie. Jak dziecko to napisales. Po obejrzeniu trailera odrazu widac ze V bedzie bila na leb IV. Wypadanie przez szybe ? Boze 1 trailer wyszedl a ty juz chcesz wszystko widziec. Jak bys nie zauwazyl to kazdej odslonie GTA jest inny bohater wiec niewiem czemu narzekasz ze nie bedzie krzyku Niko. Co do klimatu to mi sie bardzo podoba tak powinno wygladac GTA jasne kolory itp. Mechanika pojazdow jak dla mnie bardzo dobra (napewno bedzie jeszcze podkrecona) tylko jest jedno ale, mianowicie w IV do bani sterowalo sie postacia. Chodzi o wolna tak jak by reakcje Niko mysle ze to powinni troche poprawic. Poruszanie sie postacia powinno byc realne ale i dynamiczniejsze.

Wysłany: 2012-02-09, 20:29

DarkWarrior

Na forum: 5330 dni
Nick w MP: DeathWarrior

Piwa: 135

Ostrzeżeń: 100%
Mam pytanie czy warto kupowa? gta 5 bo mam gta 4 na playstation 3 i jest fajne :) ale nie wiem czy gta 5 jest lepiej rozbudowane miasta aa po drugie w gta sa chocia? masz klimat morderstwa itd :) i mam do was pytanie internauci czy op?aca si? kupowa? ??

Podpis
<<<>> 10.03.2012 OFICJALNE OTWARCIE
FORUM JUŻ OTWARTE:www.servzabawy.jun.pl ZAPRASZAMY !! !!

Wysłany: 2012-02-10, 14:40

Jay Elton

MINI PAWNER

Na forum: 6078 dni
Nick w MP: Jay Elton

Piwa: 1142

Respekt: 51,3

Ostrzeżeń: 40%
DarkWarrior, mam zupe?nie ten sam dylemat, ale ja zaczekam do premiery, pogl?dam gameplaye recenzje i poczytam opinie, potem zdecyduje, mi natomiast IV na ps3 nie przypad?a do gustu, spadki FPS'?w... To nie to co gta sa :D

Tagi: gta :: klimat
Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » GTA V » GTA V » GTA V a klimat Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi