Lecz jak widzisz najwyra?niej gr? wydadz? na PC i Ty nic z tym nie zrobisz. Swoj? drog? zastanawiam si? dlaczego tak Ci to nie pasuje. Mam PS3, ale chc? r?wnie? pogra? w GTA V na PC, bo tak mi si? podoba. Chyba nie zabronisz mi, ani innym ludziom. Kolejna kwestia... jest wed?ug Ciebie zbyt du?o pirat?w, kt?rzy ?ci?gaj? gry, a ich nie kupuj? - ?wietnie, czyli rozumiem, ?e ludzie, kt?rzy maj? konsole nie robi? tego samego, kupuj? tylko oryginalne gry, tak? No dobra, je?li tak to podam Ci jeden link, przyk?adowy: http://tnttorrent.info/details.php?id=619500
No i co? Dalej b?dziesz jecha? tylko po platformie PC, czy zaznajomisz si? mo?e z tym co dzieje si? r?wnie? na innych platformach? Dzi?kuj?, tyle ode mnie.
darek94, na konsolach jest mniej pirat?w ni? na PC, a je?li chodzi o to czy wyjdzie to tak na prawd? nie robi mi to r??nicy, bo mam konsole wi?c mam i GTA. A je?li chodzi o wydanie gry na PC to zanim zaczniecie pisa? ?e na pewno na PC si? pojawi to poczekajcie a? Rockstar poda jakie? informacje pdno?nie wydania gry na blaszaki. A na razie takich informacji nie ma.
Co nie zmienia faktu, ?e piraci s? i b?d?, zar?wno na PC, jak i na innych platformach i tego nie wyeliminujesz. Rockstar nie poda? jak na razie informacji oficjalnej, ale s?dz?, ?e gra wyjdzie na PC, to jest nawet pewne, ale fakt - poczekajmy na oficjaln? informacj?.
Powiem Ci tak - kto b?dzie chcia? mie? oryginaln? gr? na konsolach przyk?adowo to b?dzie j? mia?, a kto nie, to ?ci?gnie gr? na przerobion? konsole i tyle. Tak samo b?dzie na PC, musimy si? z tym pogodzi?. Rockstar wydaj?c gr? na PC zarobi i to konkretne pieni?dze, gwarantuj?. Jest wiele os?b, kt?re ch?tnie zagraj? na swoim komputerze w V i zap?ac? za gr?. Ja sam to uczyni?.
Wyjdzie,Wyjdzie wiecie dlaczego tak mysle?
Mysle ze wyjdzie bo gry na ps 4 niby maja byc kodowane tak samo jak na pc.
A ps4 ma niedlugo wyjsc takze rockstar juz robi wersje na ps4 a pozniej tylko skopiuje na wersje PC.