D?ugo kr???cy temat po sieci , na temat Grand Theft Auto V . Zamieszczam tutaj kolejne informacje na temat
Wersji na blaszaki , kt?rego nie spotka?em na Innych Stronkach
A wi?c gdy szpera?em po stronkach spotka?em dan? stronke http://bgr.com/2014/01/23/gta-v-pc-release-date/
Informuje ona ?e Gta V ma pono? by? zapowiedziana 31 Marca na PC . Informacja pochodzi z 23 stycznia , Nie jestem przekonany co do tej informacji , ale mam nadzieje ?e Grand Theft Auto V wyjdzie jak najszybciej
Nie wiem na co wy czekacie. Jak tak nie mo?ecie wytrzyma? to kupcie sobie konsol? - tyle. Ja wol? poczeka? i mie? o wiele lepiej zoptymalizowan? gr? (a nie to co GTA IV..) i bez bug?w. Jak b?dzie to b?dzie, popatrz sobie na dat? wydania GTA IV na konsol? i na PC i zobacz jaka jest r??nica.
Nie doczytujcie si? na stronach znalezionych w google informacji o gta na pc. Je?eli szukasz Oficjalnej wiadomo?ci wejd? na stron? Rockstar`a i wyczekuj informacji To ?e wersja PC wychodzi jest wiadome na wszystkich forach dot. gier a samo Rockstar nie wie nic o tym ;d Wiadomo?ci wychodz? z drugiej r?ki i siej? zam?t.
Ja mam nadziej? ?e wersja PC si? pojawi i spokojnie czekam.
W sieci plotki kr??? jak zawsze te? czekam na pecetow? wersj?
i nie narzekam moim zdaniem Rockstar wyda wersj? pc na 100%
dlaczego tak uwa?am bo pr?dzej czy p??niej sprzeda? na PS3 Lub XBOX 360
nie b?dzie ju? taka p?ynna sprzeda? ju? si? zmniejsza powoli i kiedy si?
zmniejszy na maxa wydaj? wtedy wersj? na PC ?e by znowu sprzeda?
posz?a w g?r? to jest chyba jasne jak drut
Mog? nie wyda? GTA V z tego samego powodu co Red Dead Redemption, nie chce im si? stawia? ca?ej architektury GTA Online na PC . z RDR tak by?o, to by? jedyny pow?d dla kt?rego gra nie dotar?a na PC, bo nie chcia?o im si? przygotowywa? ca?ej sieci dla PC.
helmans, w pe?ni si? z tym co napisa?e? zgadzam. Wida?, ?e Rockstar skupia si? teraz g??wnie nad ulepszaniem i dodawaniem nowych DLC do GTA: Online, a mowy o PC tak jak nie by?o tak nie ma. Tak na prawd? nie ma co wierzy? prasie czy artyku?om z internetu, Rockstar jak b?dzie mia? co? do przekazania to przeka?e i tu nie ma w?tpliwo?ci.
Powy?ej przedstawiam Wam, argumenty, kt?re mog? ?wiadczy?, ?e GTA V nie uka?e si? na PC czy XONE czy te? PS4. Nie s? to moje argumenty lecz zgadzam si? z nimi w 100%.